Přihlásit
logo_kadao logo_atom

LETNÍ STANOVÝ TÁBOR ve Zbyslavicích

Datum:30.06 - 13.07.2024

https://www.kadao.cz/files/files/t%C3%A1bor%202024%20Zbyslavice.jpg

V roce 2024 budeme opět pořádat letní stanový tábor, který bude na známém místě ve Zbyslavicích. Bude to v pořadí již 39.oddílový tábor, neboť táborů je o jeden méně, než je oddílu celkem let. Zapisovat se mohou pouze členové oddílu, kteří jsou zapsáni pro rok 2023/2024. Teprve po 30.4. 2024 se mohou začít zapisovat nečlenové oddílu. Přednost mají rodinní příslušníci našich členů, pak kamarádi, ale pouze ti, kteří dokončili 1.třídu a taky kluci a holky ze ZŠ Opava-Komárov.

Ke stažení:

Přihláška zde:   https://forms.gle/qWwkiWbRz9y4dWEq8

Posudek lékaře:    https://www.kadao.cz/files/files/Posudek_o_zdravotn%C3%AD_zp%C5%AFsobilosti_d%C3%ADt%C4%9Bte(2).pdf

Bezinfekčnost:     https://www.kadao.cz/files/files/BEZINFEK%C4%8CNOST%202024.pdf

Na potvrzení vypište veškeré obtíže (zezadu), pravidelné podávání léků, na co máme hledět apod. Je-li potřeba něco o zdraví dětí sdělit, učiňte tak při odjezdu. Pokud je něco potřeba sdělit, pak táborové zdravotnici  Verči Matuškové/Markétě Heinzové při odjezdu.

Cena tábora:      6200  Kč pro členy a     6600   Kč pro nečleny   (5x denně strava vč. neustálého pitného režimu, pronájem  táborové základny, pronájem dodávky k zásobování, vstupné k turistickým cílům,  doprava osob a zavazadel tam a zpět,  autobus k výletům, programový a zdravotní materiál, celková organizace).

Případné finanční zůstatky z tábora budou využity pro nákup turistického materiálu pro celoroční činnost KADAO. Zde také sponzoring.

Úhrady do 20. 6. 2024 na účet:  2500812207/2010 (do poznámky jméno dítěte a variabilní symbol narození dítěte) a fakturace: v případě potřeby faktury pro zaměstnavatele, napište do přihlášky přesnou fakturační adresu nebo kontaktujte tom.weicht@seznam.cz

Bude nutné: ,batoh na záda, dobrý spacák + věci k táborovému programu (info v červnu)

Odjezd na tábor: v neděli  30.6. ráno na kolech.

KONTAKTNÍ TELEFONY v době tábora:     S dotazy a nejasnostmi před odjezdem na tábor i během něho se na nás můžete obrátit na kontaktech. Volejte jen v důležitých záležitostech nebo posílejte SMS.   Tom Weicht, hl. vedoucí  603 37 37 28, tom.weicht@seznam.cz       //    Marcel Bernard, zást. vedoucího 602 590 702

Kontakt na tábor – budete-li psát dopisy či pohledy, pak na adresu:

Letní tábor  KADAO Zbyslavice

 

 

Strava: začíná v NEDĚLI studenou večeří (vč. čaje), pak již 5 x denně, vždy 1 teplé jídlo denně. Poslední den a při výpravách do okolí studený oběd. Pitný režim zajišťujeme neustále čajem, minerálkami a balenou pitnou vodou.

Pojištění – jsou všichni účastníci tábora – ale pouze členové KADAO - pojištěni pro případ úrazu u pojišťovny Generali, které je sjednáno centrálně Asociací TOM, v rámci členského příspěvku.

NÁVŠTĚVNÍ DEN PRO RODIČE:   BUDE              K táboru nezajíždějte!!! Auto ponechte zde: 

Zprávy z tábora: opět budeme ve vzkazech na www.kadao.cz podávat informace o průběhu tábora, ovšem podle možností připojení k internetu. Čtěte pravidelně.

 

VEZMI S SEBOU NA TÁBOR KADAO

SBALENÍ:

Na cestu NA KOLE – do menšího batohu (ne příliš malý):     Svačinu, nápoj, pláštěnku, psací potřeby, kapesníky.

Všechny věci si zabalte do VELKÉHO BATOHU:

  • Velký igelitový pytel a autoplachtu 2x3 m
  • Spacák, karimatka, boty v podepsané tašce mohou být zvláště.
  • S sebou je nutno mít oddílovou polokošili (nástupy), trička a  mikinu, vše čisté. Nečlenové oddílu košile a trička samozřejmě mít nemusí, ale vezměte si na sebe alespoň zelené tričko nebo košili.
  • JE DOBRÉ NA VĚCI VYŠÍT ZNAČKY, nebo podepsat fixem na textil
  • Doporučujeme pečlivě dodržet seznam, nebalit zbytečné věci, uvažovat nad skladností věcí apod. POZOR NA TURISTICKOU VÝBAVU.
  • RODIČOVÉ DRAZÍ, když se bude u Vás doma balit na tábor, buďte u toho Vy i váš táborník, ať víte vy i on, co se na tábor veze. NEBALTE HROMADY VĚCÍ, JE TO ZBYTEČNÉ.

K táborové hře budeš potřebovat:   Aby jsi zapadl/a mezi ostatní, tak budeš potřebovat tradiční japonské oblečení a to Yukatu (kimono). Správná Yukata se neobejte bez Obi, neboli pásek, který zaručuje, aby Yukata nebyla rozevlátá. Rozdíl mezi klučičí a holčičí variantou je ve zdobnosti. Barevnost je základ uspěchu jak u kluků tak u holek, jako dobrovolný doplněk si můžeš vzít typickou japonskou pokrývku hlavy tzv. Kasu

 

 Yukata klučíčí                                                                            Yukata holčičí

 

 

 

 

 

 

Obi                                                                                                Kasa

Na spaní a nocleh:     Karimatku -TEPLÝ spací pytel -  oblečení na spaní (ne pyžamo)

Oblečení a obuv na tábor:    2(3)  trička -  2 mikiny - spodní prádlo dle uvážení (alespoň 7 ks) – plavky - dlouhé i krátké kalhoty – bunda (šusťákovka) – 5 párů ponožek - čepice (kšiltovka) - velký šátek na krk - pláštěnka ! - boty do vody s pevnou patou (např. sandále, plátěné tenisky atd.) -  botasky  (tenisky) na sport – turistické boty!!

Hygienické a osobní potřeby:     ručníky - kartáček a zubní pasta – hřeben - krém proti slunci i jiný (např. nivea) - 2 starší utěrky na nádobí (jednu již nedovezeš) - papírové kapesníčky  - kus toaletního papíru - sluneční brýle - osobní léky (pokud užíváte) – mýdlo/šampon – repelent proti klíšťatům a hmyzu

Turistické a  jiné potřeby:     trojdílný ešus v obalu - celý příbor - malé šitíčko (i zavírací špendlíky) - baterka /nejlépe čelovka+ náhradní baterie/ - deník a psací potřeby – pastelky - pevný provázek asi 10 m – 2 prázdné igelitové tašky - 3 svíčky v kelímku - 10 kolíčků na prádlo - plechový nebo umělohmotný hrnek - knihu - drobné hry (kostky, karty, cestovní balení) - 1 malý příruční batůžek - hudební nástroj -  kvalitní kapesní nůž – větší igelitové sáčky (prodávají se v klubku) na odpadky – KPZ – lehký kapsář do stanu – kapsář do stanu na zavěšení (nepovinný leč skvělý) – peníze pro vlastní potřebu (je možno uschovat u ved.) – hudební nástroj

Mobilní telefony a jiné technické vymoženosti nechejte prosím odpočívat doma!! Nechceme řešit stále problémy se sociálními sítěmi, hrami, ponocováním apod.!

NEBER S SEBOU TAKÉ: Zbytečnosti, plyšáky apod. nesmysly nech/te doma

HLEDÁME SPONZORY PRO PODPORU NAŠÍ ČINNOSTI – TÁBOROVÉ I CELOROČNÍ!!

  • LÉKY A ZDRAV. MATERIÁL, LÁTKY
  • PROPAGAČNÍ A JINÉ DÁRKOVÉ PŘEDMĚTY, SLADKOSTI, CUKROVINKY - odměny pro kluky a holky v soutěžích
  • LANA, PROVAZY
  • FINANCE   (FIO Opava č.ú. 2500812207/2010)      
  •            

 

Přihlásit se na výpravu:

Přezdívka:

Heslo:

přihlásit trvale na tomto počítači
Registrovat
Zapomenute heslo

Přihlásit bez registrace:

Jméno a příjmení:
Poznámka:
Tel:
Email:
Opiš:

*Prosíme o přihlašování s registrací.

Přihlašení:

1. Eliška Novotná
2. Drak
3. Poppy
4. Eliška Jűstelová
5. Vojta Tesař
6. Ema Goldmannová
7. Noemi
8. Daniel Rod
9. Robin Rod
10. Kryštof B.
11. Rozi
12. Max
13. Racek
14. Barča Nestrojová
15. Lucinka
16. Terezka
17. Aduš - Adélka Rozsívalová
18. Kájka - Karolínka Rozsívalová
19. Karolína Heinzová
20. Anička Heinzová
21. Gabriela Šatná
22. Čenda Tichý
23. Lazy
24. Vendula Jűstelová
25. Marťa - + Davide a Marco Zacche, díky
26. Efča
27. Jakub Soudek
28. Matěj
29. Rabbit
30. Vojta Rončka
31. Stella Dubinská
32. Matěj Dubinský
33. Eliška Stejskalová
34. Mikuláš Stejskal
35. Bárt
36. Jan Chytrý
37. Emilka Ondruchová
38. Matěj Klapetek
39. Matouš Hrbáč
40. Tim Hermsen
41. Julie Budinská
42. Lucka
43. Bobina
44. Julinka
45. Laurinka
46. Kristián Volný
47. Štěpán Frélich
48. Mijo - Jakub Demel
49. Meli

Neregistrováni:
50. Jana Grygerová
51. Davide Zucche
52. Marco Zucche