Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

FUN TOM

Datum:08.05 - 12.05.2024

SUPER AKCE pro všechny vedoucí a instruktory. Potkáte se s přáteli z jiných oddílů z celé republiky. Navazují se zde nová přátelství a především se budet moci zúčastnit opravdu velkého množství zajímavých workshopů, besed, tématických pořadů, promítání a také her, soutěží a dobré muziky. Nápadů pro svou tvůrčí činnost u našeho oddílu, tak doplníš o náměty z jiných oddílů a organizací.

Pokud chceš malinko nasát atmosféru či jen získat povědomí o již proběhlých ročnících mrkni zde: 

https://www.kadao.cz/foto/index.php/2022/FUNTOM---workshopy-pro-vedouc-ve-Svitav-ch

https://fun-tom.cz/

Můžeme se i podílet na programu svými nápady. Přivést např. videa, udělat  výstavu výstava triček a kronik a další drobnosti. Můžete se stát také pořadateli. 

         www.fun-tom.cz je pětidenní estival workshopů, vystoupení, vzdělávání, zkrátka akce netradiční a myslím potřebná!!! Především se sejdeme s různými vedoucími,               z různých oddílů a to je přínosem zcela jistě.

          Vybavení:   jako na běžnou výpravu.  Program se bude dávat během počátku roku 2024 dávat dohromady, ale již dnes víme, že se akce opět koná v překrásném prostředí                   rybníka ve Svitavách. Registrace a doprava: nutná osobně, ale pojedeme společně dle vzájemné domluvy. Můžeme si zapůjčit dodávku, také vlastními auty nebo vlakem po               vlastní ose. Dodávka do Svitav vyjíždí ve čtvrtek 9.5. v 16,30 od klubovny.

 

         Finance:   na úhradě akce se každému bude podílet oddíl, uvidíme však podle nároků a především podle počtu účasníků. Ideálně, co největší počet a všichni jen za stravu.

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TOM - mohu od středy
2. Keliš
3. Medvěd