Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Praha- víkend s hrou TOM

Datum:26.04 - 28.04.2024

Ahoj kluci a holky, ahoj kamarádi vedoucí a instruktoři, před časem jsme projevili zájem o akci Toulky jarní Prahou, kterou pořádá ústředí naší Asociace TOM. Kromě vlastního programu, který si v Praze nachystáme, nám ústředí připraví také společnou hru pro oddíly, kterých se přihlásilo více. Určitě se projdeme Prahou i v aktivnější formě, uskutečníme i oddílové zábavy a plnění Desítky. cestovat budeme vlakem tam i zpět. 

ZAVÁZALI JSME SE STANOVENÉMU POČTU PŘIHLÁŠENÝCH, TZN. POKUD BY SE NĚKDO CHTĚL Z VÝPRAVY ODHLÁSIT, MUSÍ UHRADIT ČÁSTKU, STANOVENOU ZA VÝPRAVU

Počítáme s tím, že něco přispějeme z dotace na celoroční činnost (Opava) a pokud vyjde, pak i z dotace MSK.

Cena akce:    1800 Kč, posílejte na účet oddílu 2500812207/2010 a do poznámky napište jméno "mládežníka". Vedoucí provedou úhradu po akci na Tomovo vyzvání dle skutečných nákladů.

V ceně je nocleh na dvě noci v Praze, vlak tam a zpět, celodenní jízdné po Praze, program a vstupné v Praze.  V CENĚ NENÍ: návštěva bazénu, kina apod.

Sraz:  14. 20 na nádraží Opava - východ   Návrat: 19,30 na Opava - východ Regiojete. z Prahy (odjezd 15,50) - zpoždeění upřesníme do vzkazů

S sebou: oddílová trička, oddílové mikiny a na převlečení vezměte i trička, která s oddílem souvisí (táborová či z puťáků) - jde o naši prezentaci

přezůvky do budovy, oblečení na spaní (nemusí být nutně pyžamo), hrnek, šátek, papír a tužka, kolíček na prádlo,, baterka čelovka, osobní lékárničku (kdo má), kousek provázku (cca 3 - 5 m), nožík, chytrý telefon, peníze pro vlastní potřebu, kopii karty zdrav. pojišťovny, deník, psací potřeby, knížku, časopis, záznam Desítky,  kartu k doložení věku (s fotkou). Může se hodit i power banka ke hře, vždy jedna do skupiny. Oblečte se podle počasí, budeme však hodně venku ve městě, i v dešti. Pohodlné boty jsou základ. Rozhodně budou mít všichni batoh na záda, ať nemusíte smýkat tašku v ruce. 

Strava: vlastní po celou dobu (ovoce, oplatky u sebe). Když budete mít ešus můžete si uvařit i svou instantní polévku či ohřát párek. V kuchyňkách na pokojích bude jen vařič (plotýnka), jiné nádobí tam není. Určitě si najdeme čas v průběhu programu v Praze na nákup či jídlo někde v občerstvení. Vezměte peníze pro vlastní potřebu.

 

 

 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. LP
2. Poppy
3. Noemi
4. Max
5. Drak
6. Bárt
7. Meli
8. Rozi
9. Vojta Rončka
10. Racek
11. Rabbit
12. Tadeáš Vítek
13. TOM
14. Marcel
15. Miška Klapetková
16. Ema Goldmannová
17. Kryštof B.
18. Robert
19. TeTe
20. Kočka
21. Matěj
22. Pepina
23. Ema
24. Eliška Novotná
25. Hoki
26. Tygřík
27. Julinka
28. Bobina
29. Laurinka
30. Markéta Heinzová - se Samem
31. Marťa
32. Jezus
33. Eliška Jűstelová
34. Vendula Jűstelová
35. Tereza Uvírová
36. Matěj Uvíra
37. Robin Rod
38. Daniel Rod
39. Vinc
40. Vojta Tesař