Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Bobanská družinová výprava

Datum:06.06 - 07.06.2015

 

Ahoj Bobane,

máš-li čas, pak s námi můžeš v sobotu vyrazit na tradiční výpravu – DRUŽINOVOU. Doufám, že nebudeš sedět doma a vyrazíš s námi do přírody. Bobanská výprava je jediná, na které jsme páni svého času. Postavíme si stany v přírodě, něco si uvaříme na ohni, zahrajeme několik zajímavých her, projdeme se přírodou a užijeme si spousty srandy. Tématem letošní výpravy bude “JAK SE TOČÍ FILM”, tak se dobře nachystej, bude to “pořádná jízda”!

Sraz: v sobotu 6. 6. v 7.45 u klubovny  (v případě špatného počasí sleduj ráno vzkazy)

Návrat: v neděli 7. 6. v 16.40 ke klubovně

Nocleh:  pod stany !!vezměte si teplejší oblečení na spaní!!

S sebou: !průkazku na autobus s vaší fotkou a datem narození!, vybavení na vícedenní výpravu pod stany, povinné vybavení, spacák, karimatku, pláštěnku, igelit velikosti dospělé osoby, teplé oblečení na spaní, ešus, příbor, utěrku, jídlo a pití na sobotu (společná bude až sobotní večeře), 5 brambor, baterku, kapesní nůž, náhradní oblečení, dobré turistické obutí, hygienické potřeby, ručník, kšiltovku, průkazku zdravotní pojišťovny, plavky, ručník, úplnou KPZ, vlastní léky, peníze pro vlastní potřebu, deník pro záznam véček, vazačku a šátek.

Strava a nápoje: společné jídlo bude až sobotní večeře, tak si vezměte nějaké vlastní jídlo a pití na sobotu. Kdo by si chtěl splnit véčko "uvařit kompletní oběd", tak má jedinečnou příležitost. Nezapomeňte si s sebou vzít 5 brambor a špekáček nebo něco na oheň.

Speciální výbava:  Protože jedeme pod stany, bude nutné se velmi dobře sbalit, ale hlavně nezapomenout na to, že si každý do batohu v klubovně ještě přibalí jídlo, stan, balón nebo třeba kotlík. NECHEJ SI PROTO V BATOHU DOSTATEK VOLNÉHO MÍSTA. Vše co povezeme musí být sbaleno tak, abychom si to mohli odnést v batozích na zádech. Vezměte si s sebou plavky, budeme spát u řeky a koupání nás nemine.

Cena: Výprava stojí 170,- Kč, peníze se budou vybírat na schůzce 3. 6. (v ceně výpravy je doprava autobusem tam a zpět, jídlo a pití, odměny). Případný přeplatek se bude dětem vracet.

Pokud chceš jet i ty, tak se přihlas do 3. 6. do 16.00 na internetu a nezapomeň přinést peníze na schůzku, nebo je vezmi s sebou sebou na výpravu. Více informací 777 824 645 – Medvěd.

 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Medvěd
2. Týna
3. Šampon
4. Tomáš Volný TV
5. Uršulák
6. Ája
7. Evča
8. Terka
9. Nela
10. Richard Novák
11. Tomáš Kunz
12. OPICE
13. Jája
14. Štěpán Pala