Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

OSTRAVICE - tradiční sraz TOM pod Lysou Horou

Datum:09.01 - 10.01.2016

 

Opět se vydáme na zimní sraz oddílů do Ostravice, pod Lysou Horou.

A opět se povedlo zajistit nocleh v tělocvičně ZŠ, což je báječné, protože v ní bude i nějaký ten sportík.  Program bude podle sněhu a počasí: … ale předpokládáme po celou sobotu venku při srazových hrách vč.našeho ohně a pečení dobrot, neděle v tělocvičně nebo krátká procházka podél Ostravice k vlaku a samozřejmě zábavy na sněhu, pokud bude.  V tělocvičně proběhne turnaj mezi družinami- starších a mladších v RINGU!!

Sraz:  7.20 u klubovny       Návrat:    13.30  ke klubovně  (ZMĚNA, s ohledem na možnosti využití tělocvičny a spoj zpět, přijedeme v neděli o 1,5 dříve)

Do velkého batohu, který pojede autemPovinné vybavení na vícedenní výpravu, spacák, karimatku, sportovní oblečení a obuv do tělocvičny, baterku, náhradní oblečení, hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, atd.), drobnou hru, deník, hudební nástroj.

Do malého batohu, který pojede s tebou vlakem: ešus, pláštěnku„kuchyňský váček“-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko, malý vařič (pokud máš), termosku, úplná KPZvazačkušátekvlastní léky. Jídlo na celý den. Pokud si chceš uvařit? Vezmi si vše pro vaření: např. hrnek nebo ešus v obalu, lžíce, litr čisté vody na čaj, 1 čaj, cukr, kousek citrónu, vuřt, instat.polévku. Nezapomeňte na igelitový pytel (na sníh i na sednutí)!!   SKUTEČNĚ NEPODCEŇ TURISTICKOU VÝBAVU! DOBROU OBUV, vezmi ČEPICI, RUKAVICE, JSME PO CELÝ DEN VENKU!!

 (Novoroční čtyřlístek je akce KČT, při které se vybírá příspěvek na úpravy turistických tras pro turisty – vozíčkáře. Účastnický poplatek ve výši 20 Kč bude Vaším příspěvkem na tuto sbírku. Kromě pěkného pocitu pomoci potřebným získáte i odznak akce).

Vybírá se 250 Kč (vlak tam a zpět, nocleh, tělocvična, srazový poplatek, novoroční čtyřlístek, snídaně, polévka a nedělní balíček). Zapiš se na www.kadao.cz Kvůli zajištění jízdenek se přihlas včas, do 6.1.!!!    JEDE NÁS, alespoň doufám, VĚTŠINA!!!

VÝPRAVA JE VHODNÁ PRO NOVÁČKY I PRO VŠECHNY OSTATNÍ!!

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Anča
2. TOM
3. TeTe
4. Šupolka
5. Lama
6. Jezus
7. Bája
8. LP
9. Jirka Z.
10. Amálka - super
11. Šampon
12. Kača H.
13. Stoka
14. Jakub Košec
15. UFO
16. Julča Vlčková - super
17. Uršulák
18. Stopař
19. Keliš
20. Daneček



Neregistrováni:
21. OPICE
22. Radim Václavík
23. Jirka Vlček - jupí