Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

KADAR a ZKOUŠKA NOVÁČKŮ - Vršovice

Datum:28.05 - 29.05.2016

Sraz u klubovny:  v sobotu v 9.15   POJEDEME NA KOLECH (PO DRUŽINÁCH) 

Kdo nemá kolo nebo na kole nechce jet, jede MHD společně s jedním vedoucím. Radi bychom však kdybyste nám pomohli a na kolech jeli všichni, neboť chceme přichystat dopravní soutěž a jízdu zručnosti.

Návrat ke klubovně:  v neděli do 15.30  

Strava:   vlastní po celý víkend, jen v sobotu večer si uděláme oheň a budeme společně opékat. Kromě čaje se nebude nic vařit.                                        

Vybírá se:   50 Kč (doprava materiálu, organizace Kadaru).

Nocleh:   Budeme spát pod stany, nejmladší mohou spát ve srubu nahoře (asi 10 míst)

S sebou:®     na spaní:  spacák, karimatka, teplé oblečení na noc   na sport: tenisky (kopačky), sportovní oblečení    Ostatní: kartu Véček, hrnek, ešus, kuchyňský váček, malý vařič (kdo má), příbor, útěrku, baterku, ručník, nůž, opalovací krém, kšiltovku, ručník, průkaz zdrav.poj. (lépe kopii), deník, psací potřeby, úplná KPZ, vlastní léky, peníze pro vlastní potřebu, hlouposti, cennosti a mobil neber, náhradní oblečení, hygienické potřeby, drobnou hru např.kostky, karty. SBAL SE DO VELKÉHO BATOHU a potřebné věci na cestu na kole si vezmi do malého batůžku na záda.  PROSÍM, DEJ POZOR NA TO, CO SI S SEBOU BEREŠ A ZDA-LI MÁŠ VŠE? Určitě musíš mít oddílové tričko ještě lépe košili (vím s těmi je to složitější).

VELMI DOBŘE PŘIPRAVENÉ KOLO – přilbu!!, náhradní duši na své kolo, může být pumpa, nářadíčko, minilékárna, pláštěnku … ZÁMKY NA KOLO - Dobře si rozmysli, co si vezmeš do batůžku na cestu na kole, ať se ti nestane, že to, co potřebuješ mít u sebe, budeš mít ve velkém batohu.

KADAR je nejdůležitější závod oddílu a zároveň bude probíhat NOVÁČKOVSKÁ ZKOUŠKA. Nováčci plní jen limit bodů, do kterého se nepočítá čas jen body za znalosti. Vy, kteří jste v oddíle déle než jeden rok, byste měli splnit bodový limit, budete mít i možnost 1 opravy. Opět bude viset mnoho otázek, na které se při běhu snažíte odpovědět a na kontrolách musíte splnit praktické úkoly:   1) zatloukání hřebíků  2) střelba ze vzduchovky  3) uvázat 6 základních uzlů - regata  4) orientace mapy   5) míčky na cíl    6) azimut s buzolou   7)   lanová lávka.  VÍTĚZEM SE STÁVÁ – kluk nebo holka s nejnižším časem. Výsledný čas se skládá z času v běhu a bodů za kontroly převedeny na čas. Hodnocení je zvlášť po kategoriích. Celkovým vítězem Kadaru je jediný člen oddílu s nejlepším časem. Podle umístění získáváte body do svých družinových soutěží.   ZOPAKUJ a PŘIPOMEŇ si vše, co se v oddíle dělalo:  uzly, morseovku, věci v KPZ, jarní květiny, jehličnany, vybavení na výpravy, důležitá telefonní čísla, připomeň si co víš o oddíle a jeho činnosti, seznam se s mapou okolí Opavy, projdi si Véčka, Bobříky, hru, prolistuj si kroniky.

Z dalšího programu jen namátkou:   V neděli proběhne jízda zručnosti a zahrajeme si softbal, samozřejmě nás neminou deskovky a večerní a zpívání

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Bája
2. Vojta
3. Máša Rychlá
4. Anča - S TeTe jedeme s nejmenšími na kole
5. Jirka Z.
6. Amálka
7. Jája
8. Vlk
9. Leňa
10. Julča Vlčková
11. Medvěd
12. Kočka
13. ítý
14. TOM
15. Uršula
16. Kolo
17. Tygřík
18. Daneček - Jedu se starýma na kole PS.: Trať už je nachystaná ;)
19. TeTe
20. Fíďa
21. Jezus
22. Kača H.
23. Kůň
24. Marťa Rychlý
25. Tonda Rychlý
26. Ája
27. Richard Novák
28. Motýl - Jen sobota
29. Lama
30. Uršulák
31. švagr
32. Stopař - Jedu
33. LP
34. pérák
35. Robert
36. Markét
37. UFO
38. Verča V.
39. Mája
40. Markéta Heinzová - s Noemi
41. Šampon
42. Zuzka R.
43. Kačka
44. Samuel Bull
45. Jakub Košec
46. Stoki
47. Orel - už se moc těším
48. Marcel
49. Hanule - -jen sobota
50. Sam
51. Stoka
52. Nela - Jen sobota
53. Tomáš Košec - jen sobota
54. Diviš
55. Pepina
56. DiB - přijedu jen na sobotní odpoledne



Neregistrováni:
57. Jirka Vlček
58. Radim Václavík
59. OPICE