Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

STANOVÝ TÁBOR na Bílém potoce - KLENOTY VLÁDCŮ TREBORIE

Datum:28.06 - 11.07.2015

AHOJ, TÁBORNÍKU,

AHOJ, mamko a taťko, dobře si přečtěte všechno důležité k největší a nejdůležitější oddílové akci roku.

29.oddílový stanový tábor oddílu KADAO

Sraz a cesta na tábor:

v neděli 28.6. v 9.00 hod nedaleko klubovny na Zukalově ulici

Nakládání zavazadel bude probíhat na ulici B. Němcové u obchodu, za křižovatkou se školou. Prosím rodiče, aby parkovali svá auta v ulicích Rooseweltova a B. Němcové, ne v místě  nakládání.

S sebou na cestu na 1.den:  svačinu na celý den až do večera, větší nápoj, peníze, pláštěnku, psací potřeby v malém batůžku na zádech. Na tábor jedeme v  zelených oddílových tričkách nebo košilích. Nečlenové oddílu si zajistí zelené tričko. VŠICHNI ÚČASTNÍCI TÁBORA musí mít u sebe na cestu PRŮKAZKU K DOLOŽETÍ TOTOŽNOSTI S  FOTEM /členové - oddílovou průkazku/. Batohy a další věci poveze dodávka a další auto. Stejně to bude i na závěr tábora.  

Návrat:    v sobotu 11.7. do 17.30 hod opět ke klubovně. Příjezd bude upřesněn na www.kadao.cz

Místo tábora:   v údolí Bílého Potoka, nedaleko osady Šmelcovna, pod obcí Maršov u Veverské Bitýšky (asi 25 km severozápadně od Brna) ve stanech s podsadou vždy po dvou. K tábořišti VJEZD JEN NA POVOLENÍ, nevjíždějte autem

Strava:  strava začíná v neděli snídaní, pak již 5 x denně, vždy 1 teplé jídlo denně. Poslední den a při výpravách do okolí studený oběd. Pitný režim zajišťujeme neustále čajem, minerálkami a balenou pitnou vodou.

Zprávy z tábora a návštěvy: opět budeme ve vzkazech na www.kadao.cz podávat informace o průběhu tábora. Čtěte pravidelně. V případě, že budeme pořádat DEN pro rodiče, dáme vědět ve vzkazech a rozešleme emaily.

Adresa tábora:

TÁBOR  BÍLÝ POTOK

TOM 4207 KADAO

osada Šmelcovna - Maršov  

664 76 Lažánky 

KONTAKTNÍ TELEFON v době tábora 

603 37 37 28 Tom Weicht 

602 590 702  Marcel Bernard     

 

Zdravotní záležitosti:  

U odjezdu nezapomeňte odevzdat potvrzení  o bezinfekčnosti  potvrzené rodiči a také  potvrzení o zdravotní způsobilosti = posudek od lékaře (ti, kteří neodevzdali), kartu zdravotní pojišťovny. Potvrzení o bezinfekčnosti  obsahuje také souhlas rodičů s nutným ošetřením u lékaře.

Na potvrzení vypište veškeré obtíže (zezadu), pravidelné podávání léků, na co máme hledět apod. Je-li potřeba něco o zdraví dětí sdělit, učiňte tak při odjezdu. Pokud je něco potřeba sdělit, pak zdravotníkovi – Markétě Heinzové příp.Týně Kašpárkové při odjezdu.  Vedoucí nezapomenou potvrzení o schopnosti práce s dětmi. Kuchařky musí mít zdravotní průkaz!!

ÚHRADY:  

Cena tábora 3 900,- Kč  Úhradu proveďte, prosím, nejpozději do 20.6., a to celou částkou. Nezapomeňte do poznámky pro příjemce uvést jméno svého dítěte. Na www.kadao.cz najdete transparentní účet, kde si můžete svou platbu zkontrolovat. Platbu proveďte nejlépe vašim internetbankingem nebo osobně u RaifeissenBank. Nejlépe pod svým jménem na účet oddílu č.ú:   2371159001/5500. Vedoucí vezou s sebou 1000 Kč/os na stravu za pobyt. Tuto částku neposílají, bude vybrána v hotovosti.

Pro táborovou hru bude každý účastník tábora potřebovat následující herní kostýmy a herní pomůcky:

  • 5 hadrových míčků (velikost tenisák, ze starých ponožek)
  • 1 šatní dřevěné ramínko
  • 1 malé levné zrcátko na postavení
  • 10 kolíčků na prádlo
  • PE autoplachtu 3 x 2 m s kovovými oky (dá se koupit v marketech nebo zahradních potřebách, cca 50 Kč). Nejedná se o plachtu pod stanovou postel
  • Upozornění:  členové oddílu Kadao jsou povinni mít v pořádku oddílové košile a trička (vč. správně našitých znaků, bobříků, domovenek).
  • V denících musí mít vložen záznam Véček.

Oblečení k celotáborové hře:

  • Bílé tričko s krátkým rukávem (bez nápisů, nejlépe podepsané nebo jinak označené), během tábora se zničí
  • Co možná nejdokonalejší kostým, připomínající středověk:
  • Kostým by měl být lehký, vzdušný, aby se v něm dalo chodit přes den. Navštivte „sekáče“, inspirujte se na http://www.outfit4events.cz/

 

Kostým na tábor

      

   

 

  

   

 

 

 


VYBAVENÍ  NA TÁBOR KADAO

Věci nesmí být v kufru, určitě v batohu – můžeme vyrazit někam mimo tábor!

  • Pokud nepůjde sbalit karimatku a spacák na batoh, mohou být zvlášť, stejně tak boty v tašce.
  • Odjíždíme v oddílových tričkách nebo košilích, které si zkontrolujte. Obojí by měly být čisté a košile pak úplné (znak oddílu, domovenku, znak osobní, znak družiny, získané bobříky, véčka).
  • Nečlenové oddílu košile a trička samozřejmě mít nemusí, ale vezměte si na sebe alespoň zelené tričko nebo košili.
  • JE DOBRÉ NA VĚCI VYŠÍT ZNAČKY, nebo podepsat fixem na textil
  • Doporučujeme pečlivě dodržet seznam, nebalit zbytečné věci, uvažovat nad skladností věcí apod. Vše sbalit do jednoho zavazadla. POZOR NA TURISTICKOU VÝBAVU.
  • RODIČOVÉ DRAZÍ, když se bude u Vás doma balit na tábor, buďte u toho Vy i váš táborník, ať víte vy i on, co se na tábor veze. NEBALTE HROMADY VĚCÍ, JE TO ZBYTEČNÉ.

Na spaní a nocleh:

Karimatku - igelit velikosti vlastní postavy – spací pytel -  oblečení na spaní,  ne pyžamo /volné tričko, tepláky, mikina, ponožky – jen na spaní/

Oblečení a obuv na tábor:

2(3)  trička -  2 košile nebo mikiny - spodní prádlo dle uvážení (alespoň 7 ks) – plavky - dlouhé i krátké kalhoty – bunda (šusťákovka) - 8 ponožky (tenké - ne silonové, 2 hrubé) - čepice (kšiltovka) - velký šátek na krk - pláštěnka ! - silnější mikina („flíska“) - boty do vody s pevnou patou (např. sandále, plátěné tenisky atd.) -  botasky - tenisky na sport – gumáky

Hygienické a osobní potřeby:

 ručníky - mýdlo (lépe menší tekuté) - kartáček a zubní pasta – hřeben - krém proti slunci i jiný (např. nivea) - 2 starší utěrky na nádobí (jednu již nedovezeš) - papírové kapesníčky  - kus toaletního papíru - sluneční brýle - osobní léky (pokud užíváte)

Turistické a  jiné potřeby:    

trojdílný ešus v obalu (budeme vařit i na ohni) - celý příbor - malé šitíčko (i zavírací špendlíky) - baterka /nejlépe čelovka/+ náhradní baterie - deník a psací potřeby – pastelky - pevný provázek asi 10 m - 2 - 3 igelitové tašky (prázdné) - 3 svíčky v kelímku - 10 kolíčků na prádlo - plechový nebo umělohmotný hrnek - - knihu (malou) - drobné hry (kostky, karty, cestovní balení) - 1 malý příruční batůžek - hudební nástroj -  kapesní nůž – větší igelitové sáčky (prodávají se v klubku) na odpadky – KPZ – lehký kapsář do stanu apod.

NA VLASTNÍ ZODPOVĚDNOST:

Cennosti (foťák, mobil, mp3 ….). Může se ztratit, zničit, namočit – vše na vlastní zodpovědnostpeníze pro vlastní potřebu (je možno uschovat u ved.) - kartu zdravotní pojišťovny

NEBER S SEBOU:  Zbytečnosti, plyšáky apod. nesmysly nechte doma.

 

 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Šupolka
2. Tin
3. Mája
4. Richard Novák
5. švagr
6. Leňa
7. Tomáš Kunz
8. Monča
9. Bája
10. Oktopus
11. pérák
12. Pivo
13. Verča V.
14. Uršulák
15. Míša Nováková
16. Kuba Novák
17. Kačka
18. Tomáš Volný TV - super už se těším
19. Stopař
20. Tonda Rychlý
21. Marťa Rychlý
22. Markét
23. ítý
24. Robert
25. UFO
26. Diviš
27. Pepina
28. Nela
29. Václav Hanek
30. Adam Hanek
31. Tomáš Košec
32. Ája
33. Štěpán Pala
34. Rozárka
35. Fíďa
36. liška
37. Šulda
38. Jája
39. Zuzka R.
40. Jakub Košec
41. Lama
42. Julča Vlčková - Tábor2015
43. Jarada Mikoláš
44. Amálka - mimo oddílová
45. Sam
46. OPICE
47. Jakub Domes



Neregistrováni:
48. hroch
49. hrosice
50. Terka H.
51. Filip M.
52. Jiří Zapletal - mimo oddílový
53. Onfřej Stejskal - mimo oddílový
54. Peťa Pavelek - brácha
55. Martin Hluchý
56. Jakub Reichel
57. Mikuláš Palyza - mimo oddíl
58. Jiří - Vlček
59. Marie Rychlá - sestra