Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Sraz tomíků na Bítovském mlýně

Datum:01.10 - 02.10.2016

Ať už jsi starý mazák nebo začínající nováček, přidej se k nám na tradiční sraz turistických oddílů u Bítovského mlýna v údolí říčky Setiny.

O co jde?           
Každoročně pořádá TOM BVÚ z Ostravy sraz Tomíků u říčky Setiny v rámci něho probíhá spousta zajímavých sportovních, turistických a jiných aktivit. Hlavním bodem programu je SOUTĚŽ V PĚTIBOJI o putovní štít, na němž je mimochodem několikrát vypáleno také jméno našeho oddílu=) Pětiboj se skládá ze štafetového závodu a dalších čtyř disciplín, které se účastníci dozvědí až na místě. Soutěží sedmičlenná chlapecká a dívčí družstva. 6 členů družstva je ve věku do 15 let (včetně), vedoucí družstva může mít maximálně 17 let. Všichni účastníci se také mohou zapojit do soutěží jednotlivých oddílů, jako jsou například lasování nebo hbitý uzlík. Den se zakončí u táboráku, u kterého oddíly soutěží o nejlepší scénku a nejlepší píseň.

Kdy je sraz a kdy se vrátím domů?         
Sraz je v sobotu 1. října v 8.00 u klubovny za každého počasí. Pojedeme v zelených oddílových tričkách (kdo nemá oddílové, tak postačí tmavě zelené). Návrat ke klubovně je naplánován v neděli 2. října na 13.00.

Co budu jíst?    
Po celý víkend musíš mít stravu vlastní. Společná bude pouze sobotní večeře, kterou připravíme na ohni. Společně budeme vařit také čaj.

A kde budu spát?           
Spát budeme v oddílových stanech na louce každý ve svém vlastním teplém spacáku. Nezapomeň, že na začátku října už může být chladno, a proto si vezmi kromě dobrého spacáku také teplé oblečení.

Kolik peněz si mám připravit? 
Vybírat budeme 100 Kč. Z peněz se hradí doprava tam a zpět objednaným autobusem, účastnický poplatek a sobotní večeře.

Co si mám vzít s sebou?             
DOBRÝ spacák, karimatku, autoplachta 2x3, pokud máš (jako že by ji měl mít každý správný turista), TEPLÉ oblečení na noc (teplákovka + mikina), ešus, pláštěnku, „kuchyňský váček“- (příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malá solnička, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení, utěrka…), baterku, náhradní oblečení, výbornou turistickou obuv, SPORTOVNÍ OBUV NA BĚH VENKU, tričko oddílové a modré KADAO JEDE na samotný pětiboj (kdo má), hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, atd.), ručník, kšiltovku (nebo čepici – hodí se i noc), bundu – větrovku, malý vařič (pokud máš), termosku, drobnou hru, deník, hudební nástroj, úplná KPZ, vazačku, šátek, vlastní léky, přibal i rukavice, jídlo a pití na celý víkend (kromě sobotní večeře). To vše sbaleno ve velkém batohu, malý kousek s věcmi půjdeme pěšky. Není potřeba si s sebou brát malý batoh. Rodiče, věci balte se svými dětmi a dohlédněte na to, aby měly vše.

Jako každý rok, tak i letos se u táboráku zúčastníme soutěží o nejlepší píseň a nejlepší scénku. Píseň Malý pán od Milana Caise secvičíme na místě v sobotu dopoledne, ale již teď se můžeš učit její text, který se nachází na druhé straně tohoto papíru. Poslechnout si ji můžeš na stránkách www.kadao.cz v sekci Ke stažení -> Zpěvník.

Nováčci, pro mnohé z vás může být tato výprava vaší první. Na srazu poznáte, kdo vlastně jsme a čemu se věnujeme. Zajisté to pro vás bude skvělý zážitek.

Jestli přemýšlíš, jestli jet či nejet, odpověď je jasná – jeď! Nejen, že svou účastí podpoříš oddíl na srazu, určitě si také zasoutěžíš v pětiboji a strávíš pěkný víkend s partou kamarádů! Přihlas se ještě dnes na webu, nejpozději však 28. září.

Podrobnosti a další informace nalezneš na www.kadao.cz.

 

P.S: Pokud chce jet někdo jen na jeden den a vrátit se domu ještě v sobotu v podvečer, pak může jet od klubovny s námi, ale v 17.00 pro něj musí někdo přijet. Nebudeme zajišťovat sobotní odvoz do Opavy.

 

 

 

 

 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. LP
2. pérák
3. Jezus
4. TeTe
5. Jirka Z.
6. Amálka
7. Jája
8. DiB
9. Diviš
10. Verun
11. Kočka
12. Uršulák
13. Jakub Košec
14. Lama
15. Uršula
16. Máša Rychlá
17. Marťa Rychlý
18. Stoki
19. Šampon
20. Kača H.
21. Daneček
22. Pepina
23. Mája
24. Robert
25. UFO
26. Hanule - -jen sobota
27. Stoka
28. Keliš
29. Richard Novák
30. Motýl




Neregistrováni:
31. Radim Václavík
32. Rozálie Janková
33. Matyáš Stoklasa
34. Ity
35. Vojta Tesař - jen sobota
36. Lucie Habrlantová
37. OPICE