Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Splutí Moravice

Datum:18.09.2016

PROTOŽE PŘEDPOVĚĎ POČASÍ NENÍ IDEÁLNÍ A JE HLÁŠENO OPRAVDU VELMI ŠPATNÉ POČASÍ, SLEDUJTE TYTO STRÁNKY, KDE SE OBJEVÍ KONEČNÉ ROZHODNUTÍ, ZDA SE KONÁ NEBO NE! Počkáme do soboty!!

 

 Voda z přehradní nádrže Kružberk ještě netekla, snad v září Povodí Odry vodu pustí? Tradiční ZAMYKÁNÍ Moravice si přece nenecháš utéct?  Je to zřejmě poslední vodácká výprava v roce 2016.

Pojedeme POUZE na oddílové výbavě - 11 gumových, 6 pevných lodí a nějaký kajak. Na „gumách“pojedou začátečníci a nejmladší členové. Opět žádám, STARŠÍ, především VEDOUCÍ, že je potřeba si rozdělit mezi sebe začátečníky, mohou  DÍKY.  

Přihlášení platí pouze: zápis u akce na stránkách www.kadao.cz a nejpozději do 14.9.  Jet mohou kluci, holky i rodinní příslušníci i nováčci

Pojedeme úsek Mokřinky - Branka u Opavy (případně až do Opavy)

Strava a nápoje:    vlastní    

Vybírá se: 100 Kč (poplatek za splutí, doprava lodí)

S sebou si vezměte: na sebe sportovní oblečení – více tenčích vrstev, obuv do vody (s upevněním kolem kotníku), igelitový nebo pevný pytel se zavázáním, pláštěnku, náhradní oblečení (tričko, teplákovku, ponožky, šusťáky apod.) Batůžky si necháte v autě, věci si přendáte do svých pevných igelitových pytlů nebo soudků. Hodí se neopren, oblek, kdo má.

PRO ÚČASTNÍKY SVATBY:   dodávka pojede v sobotu odpoledne s věcma na noc a vodáckou výbavou. Ráno sedneme do lodí a jedeme po vodě. Auto odveze věci do Opavy. Pokud chcete jet Moravici, musíte být zapsáni na webu.

PRO KLUKY A HOLKY A OSTATNÍ : sraz 8.00 u nádraží Opava-východ. Kačka Honová vybere 100 Kč na autobus, dopravu lodí a úhradu poplatku. Linkovým busem pojedete s Kačkou do Mokřinek, tady již budou lodě a vodácká výbava, podmínkkou je, že musíte být zapsáni na webu do 14.9. = všichni i vy, kteří již budete v Mokřinkách.

 

V případě špatného počasí, se akce nekoná!!

Pokud by o splutí Moravice nebyl zájem, akci nebudeme pořádat.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TOM
2. Kača H.
3. Robert
4. Markét
5. Matěj
6. švagr
7. DiB
8. Hanule

Neregistrováni:
9. Pavel Kaluža
10. opice
11. pepča