Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

ZLATÉ TRENKY aneb TURNAJ V RINGU a DESKOHRANÍ ve Vrtuli

Datum:27.01 - 28.01.2017

Přidej se k nám!! Čti a zapiš se do nejpozději do středy 25.1.2017.  Prosíme o dodržení tohoto termínu. Teprve po upřesnění počtu účastníků zvolíme nejvhodnější způsob dopravy.

Pátek:   27.1.2017   DESKOVKY - po příjezdu až do usnutí hrajeme deskovky u Zlatých Šípů  v jejich překrásné deskoherně Vrtule.

Sobota: 28.1.2017  RINGO - od 9.00 účast na turnaji O Zlaté trenky, který se hraje ve všech kategoriích. Že obsadíme všechny?  Jako skvělý doplněk programu může být také návštěva parádního bazénu ve Valmezu, večer odjezd domů.

Sraz: v pátek 16:10 u klubovny

Návrat: v 18:15 ke klubovně 
Pro mladší si ke klubovně budou muset přijít rodiče. V opačném případě je potřeba dát vedoucímu pokyn, že může dítě bez dozoru pustit domů.

Strava:   jídlo vlastní, pití zajistíme

Na pátek a sobotu si vezměte své jídlo + ovoce, čoko apod. Čaj si samozřejmě uvaříme.  Potřebuješ určitě nějaké peníze pro sebe, např. na jídlo a drobné občerstvení. Mladším pomůžeme, půjdeme společně nakoupit, deskoherna je v centru města. Dá se tam pořídit i nějaké rychlé občerstvení (párek, sójové klíčky s bulgurem  atd.)

Skládáme 200 Kč na dopravu, startovné, a organizaci.

S sebou: u sebe průkazku s fotografií a datem narození (do vlaku, důležité pro získání slevy na jízdném !!!), spacák, karimatku, oddílové tričko, oblečení na noc (v herně je teplo), sportovní oděv a obuv do tělocvičny (čisté tenisky) - dejte si do nějaké tašky (pytlíku ap.), kapesní nůž, hrnek,  náhradní oblečení, výbornou turistickou obuv a teplé oblečení,  hygienické potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, atd.), deník, úplná KPZ, vázačku, šátek, vlastní léky, reflexní pásku na oděv.

Kdybychom šli do aquaparku: Vstup jen v plavkách nebo v plavec. úboru. Vhodným plaveckým úborem se rozumí plavky z nesavého materiálu nebo volné šortky z nesavého materiálu bez kapes a jakýkoliv kovových ozdob a doplňků. Vstupné do bazénu: cca 100 Kč (musí mít každý u sebe). Upozorňujeme, že do bazénu půjdeme pouze v případě včasného ukončení RINGO turnaje.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Jája
2. Bája
3. Jezus
4. UFO
5. Máša Rychlá
6. Uršulák
7. Julča Vlčková
8. ítý
9. Kačka
10. Mája
11. Lama
12. Markét
13. Marťa H.
14. Kača H.
15. Hanule
16. Stoka
17. Šampon
18. Vlk
19. Richard Novák
20. Robert
21. LP
22. pérák
23. Keliš
24. Ebi

Neregistrováni:
25. OPICE
26. Josef Šindelář
27. Zuzka Tamfalová
28. Lucie Habrlantova
29. Kryštof Kunz
30. Radim Václavík
31. Vojta Tesař