Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

OSTRAVICE - vodácká akce

Datum:01.04.2017

Vodácká sezóna ještě ani nezačala a už se ruší některé akce. Špatné zprávy přichází ze severní Moravy od vodáků z Campanula: plánovaná akce na Ostravici z pod Šance 1.-2.4. se neuskuteční. Povodí Odry kvůli ohrožení stavby na Šancích bude vypouštět vodu v tomto týdnu. S velkou pravděpodobností 13m3/s pátek a sobota 24.-25.3. Průtok ani čas není garantován. Vodáci by měli sledovat aktuální vodočty. 

Dlouhodobě plánovaná akce na Moravici 8.-9.4. se také neuskuteční. Rekonstrukce hráze na přehradě Kružberk ovlivnila kvalitu pitné vody i snížený stav na Slezské Hartě. Náhradní termín se neplánuje. Nepodařilo se domluvit ani zkrácené varianty.

_____________________________________________________________________________________________________

Vodácká akce pro všechny spíše starší kluky, holky, nejen členů oddílů. Přidat se mohou i přátelé a rodiče. MUSÍŠ JIŽ UMĚT ZÁKLADY PÁDLOVÁNÍ!!

Podmínka: plavec!

Poplujeme na oddílových nafukovacích barakách a kajacích od přehrady Šance do Frýdlantu, splujeme asi 12 km krásné vody, jedno velmi těžké místo tradičně přeneseme. Obtížnost: WW II-III

Doprava:  podle počtu dodávkami (auty)  Strava: vlastní  Cena:  200 Kč 

Sraz:8.00 hod u klubovny Kadao /Zukalova 18, Opava/ Návrat: do 17.00 hod ke klubovně 

Na vodáckou akci si vezmi s sebou: na sebe sportovní oblečení – více tenčích vrstev, obuv do vody (s upevněním kolem kotníku), igelitový nebo pevný pytel se zavázáním, pláštěnku, náhradní oblečení (tričko, teplákovku, ponožky, šusťáky apod.) Batůžky si necháte v autě, věci si přendáte do svých pevných igelitových pytlů nebo soudků. Hodí se neopren.oblek, kdo má, není však podmínkou.

K ZAPŮJČENÍ NEOPRÉNY PRO PRVNÍCH 20 PŘIHLÁŠENÝCH (různé velikosti)

PODMÍNKA!! ZAPSAT SE K AKCI DO 27.3.

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TOM
2. Šampon
3. Jezus