Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

BRIGÁDA NA KUSALÍNU - Vsetínské vrchy

Datum:08.09 - 10.09.2017

Již potřetí vyrazí naše parta, pod vedením Toma, na brigádu do Vsetínských vrchů, pod vrchol Cáb na tomáckou chatu Kusalíno. Potřebuji znát přesný počet brigádníků, ideální počet je 20. Půjde o hodně aktivní práci v lese nebo na obnově a úklidu chalupy. Berte brigádu jako pomoc ATOMu a KČT. Za pátek- neděli bychom měli odpracovat cca 18 hodin.

Odjezd:  pátek 8.9. 15.30 od klubovny

Příjezd:   v neděli 10.9. do 18.00 ke klubovně

S sebou: vše na výpravu vč.spacáku, pracovní oděv a rukavice. Kytary, karty, deskovky, 1 svíčku, plavky nezapomeňte!!

Strava:  vlastní – kup si, co chceš na sobotu a neděli. Stravu za 150 Kč ti hradí oddíl – musíš odevzdat paragon, na kterém nesmí být žádný alkohol, káva (!) a musí být hrazen v hotovosti. Paragon na chatě odevzdáš a dostaneš peníze. 1x společné  budeme grilovat v pátek nebo sobotu (oddíl). Pokud si budeš chtít něco ohřát, již je na chatě elektřina a je zde varná konvice. Nakoupit si budeš moci cestou, neboť zastavíme ve Vsetíně a dáme si ½ hod. čas na nákup. Doprava auty (Medvěd, Tom, Šampón, Jesus – řidičům hradí oddíl cesťák)O tomto víkendu bude zábava až na druhém místě, na prvním práce!! PŘESTO PŘIDEJ SE K NÁM, ROZŠIŘ NAŠE ŘADY!

 

A CO TAK,

KUBA A TOM KOŠTĚ, URŠULÁK, FÍĎA, ÁJA, BÁJA, MÁJA, UFO, LAMA, TÝNA, TERKA, EVKA, NELKA, KAČKA, HANULE, JURÁŠ,  MIRĎA, STOKI, STOPAŘ, RICHARD  A DALŠÍ, KTEŘÍ JSTE DOMA .....

NEJELI  BYSTE POMOCI,????

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Jezus
2. TOM
3. LP
4. TeTe
5. Polda
6. Marcel - uvidím co na to pan Gyps
7. Šampon
8. pérák
9. Keliš - přijedu v pátek v noci
10. Medvěd
11. Stopař
12. UFO
13. Stoka
14. Motýl - Přijedu s Kelišem
Neregistrováni:
15. mirék
16. Kuba Š