Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

PODZIMNÍ PUŤÁK VYSOČINOU - ŽĎÁRSKÉ VRCHY především

Datum:26.10 - 29.10.2017

PODZIMNÍ PRÁZDNINY aneb PĚŠÍ PUŤÁK VYSOČINOU

 26.- 29.10.2016

Nepovedl se cyklopuťák na Vysočinu, vyrážíme tedy do těchto končin alespoň na čtyřdenní výpravu a naším cílem budou Blatiny, Jet může každý – nováček, mladší i starší, současní i bývalí členové. Tentokrát budeme vycházet každý den do jiného místa, z jednoho místa noclehu GRUNT BLATINY. Čeká nás pěší turistika v oblasti ŽĎÁRSKÉ VRCHY, vyjdeme na 9 skal, možná zkusíme i nějaké lezení s Kelišem na DRÁTNÍKU, budeme hledat „kešky“, navštívíme cestou rozhledny i krásné údolí řeky DOUBRAVY u města CHOTĚBOŘ a navštívíme ŽĎÁR NAD SÁZAVOU a památku UNESCO ZELENOU HORU, pokud nám to dovolí organizace a finance, mrkneme busem na některý z hradů (PERNŠTEJN, RONOV), ale to se teprve uvidí, neboť také záleží na tom, kolik nás bude. Budeme hrát deskové hry, sportovat a zpívat. Snad vyjde čas na bazén.

SRAZ: ve čtvrtek 26.10. v 7,30  u klubovny

PROTOŽE NÁS JEDE OPRAVDU HODNĚ (což je fajn, i když budeme ležet jako sardinky!), POJEDEME MÍSTO VLAKEM, AUTOBUSEM, PŘESTOŽE MÁME RADĚJI VLÁČKY. JE TO LEVNĚJŠÍ A PRO NAŠI ORGANIZACI NA MÍSTĚ I O HODNĚ JEDNODUŠŠÍ!! NEZAPOMEŇ KINEDRYL!!

Hned z vlaku jdeme trasu a k ubytování se dostaneme až večer.  Věci do vlaku na cestu s sebou si sbal do malého batohu (malého, ne prťavého). Na cestu se obleč a obuj tak, abys mohl být celý den „na cestě – pojedeš už v turistickém!! 

Do batůžku:  jídlo na celý den a nápoj(1,5l) // pláštěnku // peníze pro sebe // drobnou hru (čtení) //   papírové kapesníky //  KPZ, mikrotenový sáček, lžičku, kapesní nožík, NENAVLEČ SE JAKO MEDVĚD, ALE RADĚJI SI VEM VÍCE TENKÝCH VRSTEV (např.triko, mikinu-moiru, šusťákovou =lehčí bundu).  

NÁVRAT:  v neděli 29.10. večer UPŘESNÍME PŘED ODJEZDEM!! 

PROGRAM:       Máme v plánu projít křížem krážem celé okolí, pomůžeme si samozřejmě i autobusy. Pokusíme se stihnout, co nejvíce!! Nabízí se toho hodně: Nové Město na Moravě, Polička, Chotěboř.

 NOCLEH:  GRUNT BLATINY, u obce Sněžné,  na své karimatce, ve svém spacáku…

STRAVA:  Celý čtvrtek vlastní. Od páteční  snídaně až do neděle  společná.  Vezměte si však čokoládky, müssli. ovoce apod. Jídlo budeme kupovat tak, aby večer mohla být teplá večeře, budeme si vařit, ale možná bude i v nějaká hospůdka. Tradičně bude přes den balíček a minerálka nebo šťáva s vodou. Čj budeme vařit vždy ráno a večer.

Z vybraných peněz: 1500 Kč se hradí:  3x ubytování, vlak tam a zpět nebo bus , veškerá doprava v místě, strava (pá-ne), různé, tričko, vstupné do výše 100 Kč, bazén atd., přeprava báglů – autem (komerčně zapůjčená dodávka vč.nafty). PODZIMNÍ PUŤÁK PODPOŘÍME DOTACÍ KČT a A-TOM, cca 250 Kč/osoba.  Pokud navštívíme bazén, bude se hradit z vybraných peněz.

S SEBOU:    spacák, karimatkuoblečení na noc (teplákovka + mikina)// náhradní oblečenívýbornou turistickou obuv! // ešus, utěrku //pláštěnkukšiltovku (nebo zimní čepici), šátek, rukavice,  // lehké přezůvky do místnostisportovní obuv do tělocvičny // hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, mikrotenové sáčky atd.) , ručník a plavky (NE KRAŤASY) // baterku // drobnou hrudeník + ps.potřeby, hudební nástroj, úplná KPZvazačkupeníze pro vlastní potřebu, průkazku zdrav.poj., PRŮKAZ KČT (kdo má), termosku (čaj vaříme denně) // osobní lékárničku (vlastní léky, náplasti, kinedryl,, krém na opruzeniny ad) // Jídlo a nápoj na cestu a celý čtvrtek // mobil, MP3, foťáky - vše na vlastní zodpovědnost!!  Malý batůžek budeš potřebovat i po dobu putování.  

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. LP
2. TeTe
3. Bája
4. UFO
5. Stoki - z Brna
6. Lilly
7. Robert
8. veverka
9. Zuzka Tamfalová
10. Lucie Habrlantová - -M
11. Richard Novák
12. Anička K.
13. Evička K.
14. luki
15. Kůň
16. Amálka
17. Jirka Z.
18. Máša Rychlá
19. Kolo
20. Šampon
21. Tadeáš Koráb - 146/152 (když nebude tak S)
22. Keliš
23. Marťa H.
24. Uršulák - L
25. Markét
26. Šupolka - S
27. Markéta Heinzová - s Noemi a Maxíkem
28. Pepina
29. Diviš
30. Jezus
31. Kača H.
32. Leňa - -xs
33. Mája
34. DiB



Neregistrováni:
35. Radim Václavík
36. Vojta Tesař
37. Šimon Dočkal - 128 (nebo XS)
38. Tomáš Volný - TV
39. David Bohuslav
40. Ada - M
41. Martin Heinz
42. Opice
43. Martin Sikora -M
44. Eva Sikorová -S
45. Marek Mlcoch - vel.158
46. Cejda
47. Julie Vlčková
48. pérák
49. Lucka
50. Vojta Čermín
51. Tomáš Volný TV - M