Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

SRAZ TURISTICKÝCH ODDÍLŮ U BÍTOVSKÉHO MLÝNA

Datum:07.10 - 08.10.2017

VŠICHNI VEZEME NOVÉ ODDÍLOVÉ KOŠILE (na nástupy) + ODDÍLOVÁ ZELENÁ TRIKA nebo TRIKO KADAO JEDE (v těch se závodí) + NOVÁČCI (jakékoli zelené triko, lépe tmavé)

Sraz: 8.00 u klubovny (jedeme busem od klubovny)

Návrat: 14.00  Podrobnosti čti na www.kadao.cz a zapiš se do  4.10.

SUPER OBLÍBENÁ VÝPRAVA POD STANY PRO VŠECHNY KLUKY A HOLKY (i nováčky)- poptej se TeTe, která o celé akci ví nejvíce.

Soutěž v pětiboji o putovní štít =1. Štafetový závod – tradiční součást Pětiboje, další čtyři discipliny se dozvíte na místě, jsou utajovány až do poslední chvíle J  Také malé soutěže si připravují ostatní oddíly.

Soutěží sedmičlenná chlapecká a dívčí družstva. 6 členů družstva je ve věku do 15 let (včetně), vedoucí družstva může mít maximálně 17 let

Další soutěže srazu např: - nejlepší scénka u táboráku - nejlepší písnička u táboráku - nejlepší oddílová kronika - nejlepší deník jednotlivce - hbitý uzlík (6 základních uzlů na čas)- lasování.  Oddíl musí mít nachystánu 1 – 2 zajímavé hry pro ostatní oddíly (napadá tě něco originálního? Sem s tím!!). ČEKÁ VÁS 1 NOC POD STANEM + VAŘENÍ NA OHNI + JEDEME AUTOBUSEM + MNOHO SOUTĚŽÍ + ZPÍVÁNÍ, SCÉNKY ……Vybírá se 100 Kč (srazový poplatek, doprava, sobotní večeře a nedělní snídaně).

MUSÍME:

®     zopakovat všechny uzly                 zkusit lasovat, kdo umí             nacvičit scénku k ohni

®     secvičit oddílovou píseň                doplnit a připravit kroniky a deníky na výstavu

®     zopakovat oddílovou hymnu               připravit 2 hry za oddíl

NOCLEH:  V oddílových stanech, na karimatce a ve svém spacáku na tábořišti srazu oddílů. Vzhledem k tomu, že na srazu bude hodně oddílů, je potřeba dodržovat řád tábořiště. UPOZORNĚNÍ - v noci v údolí bývá "kosa" = dobrý spacák a oblečení na noc (čepice). HODNOTÍ SE I PROVEDENÍ TÁBOŘIŠTĚ –STANY MUSÍ BÝT VYPNUTY, VHODNÝ TVAR POSTAVENÝCH STANŮ, FUNKČNÍ OHNIŠTĚ A TAKÉ POŘÁDEK NA TÁBOŘIŠTI.

 STRAVA:  Na sobotu vlastní. Pak již sobotní večeře, ta bude společná na ohni. Společně budeme vařit čaj. Vezmi si, co máš rád (ovoce, sladkosti, pečivo…). V neděli snídaně +svačina. Oběd budeš mít doma, mamka ti jej schová.

S SEBOU VYBAVENÍ SI DOBŘE NACHYSTEJ PODLE SEZNAMU:   DOBRÝ spacák, karimatkuigelit velikosti postavy (nebo autoplachta 2x3 m a menší), TEPLÉ oblečení na noc (teplákovka + mikina), ešus, pláštěnku„kuchyňský váček“-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení),utěrkubaterkunáhradní oblečenívýbornou turistickou obuv, sportovní obuv na běh venku, hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, atd.), ručníkkšiltovku (nebo čepici – hodí se i noc, bundu – větrovku, malý vařič (pokud máš), termosku, drobnou hru, deník, hudební nástroj, úplná KPZvazačkušátekvlastní léky.. Přibal i rukavice. Jídlo a nápoj na víkend.  RODIČE DOHLÉDNĚTE NA SBALENÍ, ale NEBALTE SAMI pouze s DĚTMI

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Bája
2. TeTe
3. LP
4. UFO
5. Kočka
6. Lilly
7. Julča Vlčková
8. Robert
9. veverka
10. Lucie Habrlantová
11. Uršulák
12. Kůň
13. luki
14. Amálka
15. Jirka Z.
16. Máša Rychlá
17. Daneček
18. Šampon
19. Keliš
20. Markét
21. Anča
22. Mája
23. Šupolka
24. Richard Novák
25. pérák
26. Matěj -
27. Zuzka R.
28. Kačka
29. Marťa
30. Maty
31. Zuzka Tamfalová
32. Miška Klapetková
33. Ebi
34. Diviš
35. Pepina
36. Jája
37. ítý
38. Stopař





Neregistrováni:
39. opice
40. Richard Budinský
41. Radim Václavík
42. Tomáš Zeisberger - "nováček"
43. Eliška Justelova - nováček
44. Štěpán Žilka-nováček - velikost trička "S"
45. Šimon Dočkal - nováček
46. Vojta ćermín - nováček
47. Kristýnka
48. PEPA
49. Tereza Pavlíčková
50. Adam Lokoč - nováček