Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

SPORTOVNÍ TURISTICKÁ VÝPRAVA - MELEČEK - Zrušeno

Datum:16.09 - 17.09.2017

Bohužel Povodí Odry opět nebude „pouštět Moravici“, takže plánovanou akci upravíme.

Jedeme na kolech (Meleček), ael pojedeme oklikou.  Do lodí sice asi sedneme, ale jen v rámci tréninku a závodů na klidné vodě. Současně pojedeme na místo přenocování (nocleh pod stany) na kole (cca 20km), určitě se trošku proběhneš po lese a budeš mít možnost vyzkoušet trať ze slackline a taky proběhne neformální mistrovství ve střelbě ze vzduchovky.

Máš-li chuť pojeď, neboť budeš soutěžit nejen za sebe, ale také za svou družinu, do kterých se na výpravě rozdělímePřihlášení na stránkách www.kadao.cz a nejpoz ději do 13.9.   Strava a nápoje:    v sobotu přes den vlastní, večeře společné opékání, v neděli oddílová snídaně a balíček na cestu.   

Sraz: v sobotu 9,00 u klubovny   Návrat: upřesníme cca 14.00 ke klubovně

Vybírá se: 150 Kč   S sebou si vezměte: na sebe sportovní oblečení – více tenčích vrstev, karimatku, spacák, oblečení na noc, obuv do vody (s upevněním kolem kotníku), pláštěnku, náhradní oblečení (tričko, teplákovku, ponožky, šusťáky apod.), hygienické potřeby, baterku, ideálně čelovku, přilbu na kolo. Batůžky nebo cyklobrašny s sebou se svačinou, větší batoh poveze auto s vlekem. Nezapomeň si zkontrolovat kolo a jeho vybavení (náhradní duše) V případě špatného počasí, se akce nekoná!! SLEDUJTE RÁNO VZKAZY - dáme vědět, zda jedeme nebo ne!!

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Robert
2. Tadeáš Koráb
3. Kačka
4. Keliš
5. TeTe
6. Vojta Tesař
7. TOM
8. Kača H.
9. Jezus - jen na sobotu
10. Marcel
11. Uršulák
12. Šampon
13. UFO




Neregistrováni:
14. Richard Budinský
15. Tadeáš Vítek - nováček
16. Vladan Prokeš - nováček
17. opice