Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

50.SRAZ TURISTICKÝCH ODDÍLŮ V OSTRAVICI

Datum:13.01 - 14.01.2018

Opět se vydáme na zimní sraz oddílů do Ostravice, pod Lysou Horou. 

TENTOKRÁT POJEDEME NA DVA DNY, podařílo se zajistit tělocvičnu, ve které se bude celý večer sportovat.  Přes den budeme hrát srazové hry, uděláme si oheň, zablbneme na sněhu (když bude?), večeři si tentokrát dáme v hospůdce a pocestujeme vláčkem. POTŘEBUJEME ABYSTE SE ZAPSALI NA VÝPRAVU, AŤ MŮŽEME OBJEDNAT VEČEŘE!!

Sraz:  v sobotu 7.15 u klubovny       Návrat:    v neděli UPŘESNÍME cca do 14.00

Do malého batohu, který pojede s tebou vlakem:  pláštěnku„kuchyňský váček“-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko, malý vařič (pokud máš), termosku, úplná KPZ, vazačku, šátek, vlastní léky. Jídlo na celý den. Pokud si chceš uvařit nebo upéct vuřta na ohni? Vezmi si vše pro vaření: např. hrnek nebo ešus v obalu, lžíce, litr čisté vody na čaj, 1 čaj, cukr, kousek citrónu, vuřt, instat.polévku. Reflexní pásek na oděv (chůze mimo obec). Do vlaku průkazku s fotkou (doložení věku = hlavně -náctiletí). Nezapomeňte na igelitový pytel (na sníh i na sednutí)!!   

Do velkého batohu, který pojede doprovodným autem:  spacák, karimatku, hygienické potřeby, oblečení na spaní, náhradní a pro sport, tenisky do tělocvičny, ručník.

SKUTEČNĚ NEPODCEŇ TURISTICKOU VÝBAVU! DOBROU OBUV, vezmi ČEPICI, RUKAVICE, JSME PO CELÝ DEN VENKU!! Celou sobotu budeme v lese.  Budeme dělat oheň, pokud si chceš uvařit nebo upéct, vezmi si vuřt, instant.polévku

JEDEME VŠICHNI = nováčci, mladší i starší! Zapiš se NEJPOZDĚJI do 10.1., abychom stihli objednat večeři!!

Vybírá se 250 Kč (vlak tam a zpět, nocleh, tělocvična, srazový poplatek, novoroční čtyřlístek, večeře a snídaně)

(Novoroční čtyřlístek je akce KČT, při které se vybírá příspěvek na úpravy turistických tras pro turisty – vozíčkáře. Účastnický poplatek ve výši 20 Kč bude Vaším příspěvkem na tuto sbírku. Kromě pěkného pocitu pomoci potřebným získáte i odznak akce).  
 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Lucie Habrlantová
2. LP
3. Bája
4. Jirka Z.
5. Jezus
6. veverka
7. Keliš
8. Tadeáš Vítek
9. Amálka
10. luki
11. Eliška Jűstelová
12. Jája
13. Zuzka Tamfalová
14. Vladan Prokeš
15. Kůň
16. ricrd
17. Špion
18. Markét
19. Ema
20. Miška Klapetková
21. Máša Rychlá
22. Mája
23. Robert
24. Matěj
25. TeTe
26. Šupolka
27. Uršulák
28. Radim
29. klacek
30. OPICE
31. pérák
32. Julča Vlčková
33. Štěpán Žilka
34. UFO
35. Zuzka R.
36. Medvěd