Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

TURNAJ V RINGU a DESKOHRÁTKY ve Valašském Meziříčí

Datum:26.01 - 27.01.2018

 

 

 

OPRAVA SRAZU U KLUBOVNY AŽ V 17.00

STRAVA VLASTNÍ + V SOBOTU RÁNO ČAJ SPOLEČNĚ 

Pojeď s námi n akci, kterou pořádá TOM Zlaté Šípy ve Valašském Meziříčí (Valmezu). I letos využijeme pozvání na  Turnaj O Zlaté trenky v ringu, ale aby víkend stál za to, kromě turnaje v ringu, si ještě zahrajeme deskovky. Opět budeme spát v deskoherně. Kromě deskových her v úžasné herně, zajdeme si do bazénu

OČEKÁVÁME HOJNOU ÚČAST MALÝCH(též nováčků)aI VELKÝCH a SOUČASNĚ PŘIHLÁŠENÍ do středy 24.1., PROTOŽE MUSÍME POŘADATELŮM NAHLÁSIT POČTY A CHCEME OBJEDNAT NĚKDE VEČEŘI.

Této výpravě bude předcházet oddílové hraní ringa  vždy v úterý v tělocvičně nebo na schůzkách.

S sebou:  spacák, karimatku oblečení na noc, přezůvky, hrnek, ešus, pláštěnkuutěrkubaterkunáhradní oblečení, oddílové tričko a tričko Kadao jede, SPORTOVNÍ OBUTÍ A ODĚV DO TĚLOCVIČNY, hyg.potřeby, ručník, plavky,  termosku, drobnou hru do vlaku, deník,  úplná KPZvazačkušátekvlastní léky (osobní ékárničku), rukavice, průkaz k doložení věku do vlaku, peníze pro vlastní potřebu. Vybírá se: 150 Kč (vlak, účast) Bazén cca 100 Kč si hradí jen ti, pokud půjdeme, podle ukončení turnaje.

                  Sraz:        PÁTEK 26.1. v 17.00 u klubovny

  Návrat:     SOBOTA 27.1. v 20.10

  Strava: vlastní po celou dobu

P R A V I D L A    R I N G A

Hra se odehrává na hřišti se sítí. Soupeří mezi sebou dvě tříčlenná družstva. Hraje se dvěma gumovými kroužky. Účelem hry je umístit kroužek do hřiště soupeře. Kategorie jsou mladší (1. až 5. třída) starší (6. až 9. třída) a nejstarší (ostatní). ZAHÁJENÍ HRY Postavení hráčů na hřišti je libovolné, hra začíná podáním jednoho z hráčů. Podávat lze z libovolného místa ze zadní čáry vlastní poloviny hřiště. Podává se současně na slovní povel "hra", hráči se na podání nemusí střídat. Jestliže některý z kroužků při podání tečuje síť, podání se opakuje.

POČÍTÁNÍ BODŮ Zápasy se hrají po dvou setech do 15 bodů, k vítězství stačí rozdíl jednoho bodu (15:14). V případě stavu 1:1 na sety se hraje set třetí, ten ovšem už jen do 10 bodů. Body se získávají za každou chybu (neexistují ztráty). Započítávají se za každý kroužek, tzn. jedna strana může získat najednou dva body, nebo každá strana po jednom bodu. Strana (hráč) která hodila kroužek do autu či do sítě (pod síť), či se jinak provinila proti pravidlům, ztrácí bod. Srazí-li se dva kroužky hozené při podání, body se nepočítají a podání se opakuje.

CHYTÁNÍ A ZPRACOVÁNÍ KROUŽKŮ Kroužek lze chytat libovolnou rukou, odhodit se však musí tou rukou, kterou byl chycen (nesmí se předávat z ruky do ruky). Spoluhráči si nesmějí kroužek mezi sebou přihrávat. Vypadne-li hráči kroužek z ruky, může jej znovu chytit rukou sám, nebo jej může libovolnou rukou chytit spoluhráč. Není dovoleno se kroužkem dotknout jiné části těla, těla spoluhráče, hřiště nebo sítě. Kroužek se také nesmí navléci na ruku.

ODHAZOVÁNÍ KROUŽKŮ Hráč s kroužkem smí udělat jeden krok. Kroužek se nesmí vyhazovat ve výskoku. Chytat a vyhazovat kroužek se může i mimo hřiště, avšak hozený kroužek musí letět nad sítí. Kroužek se hází vodorovně, není dovoleno mást, nesmí být hozen svisle směrem letu a nesmí se otáčet přes vodorovnou osu (dělat kotrmelce).

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Lucie Habrlantová
2. Amálka
3. Zuzka Tamfalová
4. pérák
5. Vladan Prokeš
6. ítý
7. TeTe - Přijedu v sobotu ráno
8. Mája
9. Vojta Tesař
10. Kůň
11. Anička K.
12. Evička K.
13. Máša Rychlá
14. Šupolka - přijdu rovnou na nádraží na vlak
15. Markét
16. Vlk
17. Kačka
18. UFO
19. Kača H.
20. Uršulák
21. LP
22. Richard Novák
23. Diviš
24. Hanule
25. Robert
26. Jezus





Neregistrováni:
27. Kryštof Kunz
28. David Bohuslav
29. Martin Hluchý
30. Tomáš Volný TV
31. Tereza Abigail Foltysová