Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

NA SKIALPECH NA PRADĚD - vedoucí a starší od 8.třídy

Datum:17.02.2018

ahoj parto,

Vím, že jste se těšili na sobotu, ale posílám nemilou zprávu.

Klukům ze Sportovních kurzů www.sportovnikurzy.cz  se nepodařilo zajistit pro nás skialpové sety ("vyšplouch" je partner), nemají dostatečný počet setů  a bohužel se s námi nevydají na slíbený kurz. Slíbili náhradní termín (březen - duben), který společně domlouváme. Snad druhý termín vyjde? Já i Jirka Reichert se Vám tímto, milé děti, omlouváme. 

Takže se nabízí náhradní program: běžky, pěšky, lyže, prkna

S Poldou jsme se shodli, že namísto skialpů by mohly být sobotní běžky, pak přespání ve ...(MÍSTO VÍME), které se vyloženě nabízí a v neděli ještě jednou běžky, neboť ze soboty na neděli je na chalupě volno.

Nějaký pár běžek (menší čísla bot) mohu zapůjčit ze školy.

Ahoj Tom

 

 

Zajímavá jednodenní výprava a vlastně KURZ pro vedoucí a starší 8.třídy, kter´ý jsme si domluvili s přáteli ze SPORTOVNÍCH KURZŮ.cz. Čeká nás pěší výstup na Praděd, tedy na skialpových lyžích. Trasu sdělíme později, dopravu a ostatní podrobnosti také.

Přihlašování: do 20.1. se zapíší všichni zájemci z řad aktivních vedoucích, pak se do 31.1. mohou zapsat všichni naši bývalí členové - vedoucí a nakonec kluci a holky od 8.třídy. Samozřejmě je to proto, abychom si proškolili vedoucí.

Pokud máte možnost zajistit skialpový set, prosím zajistěte si. Dalších cca 10 - 15 setů zajistí SPORTOVNÍ KURZY. Pokud se chcete této zajímavé aktivitě více věnovat, poptejte se i Poldy na podrobnosti, pokud si chcete zakoupit výbavu, zajděte do Městských sadů a navštivte obchod Sportovních kurzů.

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TeTe
2. Alice
3. Polda - vybavení mám svoje + mohu přibrat jedny lyže 177+pásy na nohu +/-44, vázání TLT
4. Kuba Šram - pokud na mě zbyde místo, vybavení nemám
5. Keliš
6. DiB
7. Medvěd
8. Šampon
9. LP
10. Stoki
11. TOM
12. Uršula
13. Uršulák
14. Anča
15. Daneček