Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Hamerák - vodácká akce pro zkušenější

Datum:04.10 - 05.10.2014

Krásný potok WW II-III v Jižních Čechách. Každoročně se 1x v roce vypouští rybník Malý Ratmírov a Hamerský potok je skutečně plný vody, lodí a lidí…přesto tak nějak normálně. Ne opilců jako na Moravici. Je zde také možno nakoupit mnoho vodáckého vybavení a třeba i ve slevě, neboť zde prodávají snad všichni obchodníci – vodáci /Hiko, Water Element…/.Lodě se zde vozí i vlakem. Večer si možná zajedeme na večeři do Jindřichova Hradce. 

URČITĚ MOHOU JET VŠICHNI, KTEŘÍ SJELI SAMOSTATNĚ MORAVICI (bez pomoci vedoucích) A DALŠÍ ŘEKY. Ideální je 7. - 9.třída  starší.

Kdo z Vás starších zkušenějších (vodáků) má chuť si zajezdit, tak zřejmě poslední vodácká možnost v tomto roce. Když nás bude dost, dáme dohromady 1 - 2 auta (podle počtu), vyrazíme k Jindřichovu Hradci. Přidat se mohou zájemci z řad rodičů, doporučujeme!! Pojedeme na gumových dvojkách a kajacích. Hamerák sjedeme za víkend vícekrát.

Strava vlastní. Skládáme se na dopravu (osobní auta), poplatek pořadatelům (cca 100 Kč), kempovné. Skládat se budeme cca 600,-Kč (+ - /vypočteme podle skutečnosti). Neopren si můžeš půjčit oddílový – jen asi 7 ks. Vesty, přilby, lodě vše máme oddílové. Přihlásit se musíte Tomovi – závazně do 1.10.večer, musíme domluvit auta. ZAPIŠ SE NA www.kadao.cz. Odjezd bude v sobotu ve 3.hod ráno – upřesníme nebo v pátek večer.

N E V Á H E J, fakt zajímavá akce! Dále čti na:    

 http://www.hthsystem.cz/hamerak/

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Jezus
2. Kuba Šram
3. DiB
4. Víťa
5. TOM
6. Stoki
7. Šampon
8. TeTe

Neregistrováni:
9. Markéta