Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Družinová výprava Bobanů

Datum:29.11.2014

Ahoj Bobane,

máš-li čas, pak s námi můžeš v sobotu vyrazit na jednodenní výpravu – DRUŽINOVOU. Zajedeme vlakem do Krnova a trošku se projdeme jeho okolím, zahrajeme si pár zajímavých her a opečeme si něco na ohni. Tématem letošní výpravy bude “EXPEDICE DO NEZNÁMA”, tuto expedici se pokusíme natočit na video v podobě “ADRENALINOVÉHO FILMU”, tak se dobře nachystej, bude to “pořádná jízda”!

Sraz: v sobotu 29. 11. v 8.00 u klubovny  (v případě špatného počasí sleduj ráno vzkazy)

Návrat: v sobotu 29. 11. v 16.40 ke klubovně

S sebou: !průkazku na autobus s vaší fotkou a datem narození!, vybavení na jednodenní výpravu, povinné vybavení, pláštěnku, pořádné boty a teplé oblečení, jídlo a pití na celý den (vhodná je termoska s čajem a buřt nebo jiná dobrota na opečení), kapesní nůž, průkazku zdravotní pojišťovny, úplnou KPZ, vlastní léky, peníze pro vlastní potřebu, deník pro záznam véček, vazačku a šátek. Všechno musí být úhledně sbaleno na zádech v batohu.

Speciální výbava:  Protože se pokusíme společně natočit “EXPEDIČNÍ FILM”, tak by bylo dobré zkusit popřemýšlet nad tím, jak by mohl takový film vypadat. Starší účastníci expedice by se mohli zamyslet nad tím, jak by takový film upravili a sestříhali ve svém počítači.

Cena: Výprava stojí 70,- Kč, peníze se budou vybírat před odjezdu 29. 11. (v ceně výpravy je doprava vlakem tam a zpět). Případný přeplatek se bude dětem vracet. 

Pokud chceš jet i ty, tak se přihlas do 28. 11. do 14.00 na internetu a nezapomeň přinést peníze na družinovou schůzku, nebo je vezmi s sebou sebou na výpravu. Více informací 777 824 645 – Medvěd.

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Medvěd
2. Nela
3. Bobo
4. OPICE
5. Richard Novák
6. Jája