Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

OSTRAVICE - sraz oddílů TOM

Datum:12.01 - 13.01.2019

JE MI TO NESMÍRNĚ LÍTO, ALE BOHUŽEL SPOLEČNĚ S NAŠIM POBYTEM V OSTRAVICI, BUDE NA LEDOVÉ PLOŠE PROBÍHAT JIŽ DŘÍVE DOMLUVENÝ ZÁPAS. 

TAKŽE MÁME SMŮLU......BRUSLE, PŘILBY, HOKEJKY, PUKY  NECHEJTE DOMA!!  Měli bychom využít ještě tělocvičny nebo jistě využijeme kupy sněhu.

Opět se vydáme na zimní sraz oddílů do Ostravice, pod Lysou Horou. OPĚT POJEDEME NA OBLÍBENÉ 2 DNY. Budeme hrát srazové hry, uděláme si oheň, zablbneme na sněhu (když bude?), polévku si tentokrát dáme v hospůdce a pocestujeme vláčkem. Ale hlavně budeme spát v šatnách a na vnitřním balkóně, abychom mohli v tělocvičně sportovat…. a letos by mohla být okořeněná i bruslením, neboť v Ostravici u školy mají led.

Do malého batohu, který pojede s tebou vlakem:    pláštěnku, kapesní nůž, termosku, úplná KPZ, vazačku, šátek, vlastní léky. Jídlo na celý den. Pokud si chceš uvařit nebo upéct vuřta na ohni, vezmi si s sebou, co potřebuješ. Reflexní pásek na oděv (chůze mimo obec). Do vlaku průkazku s fotkou (doložení věku = hlavně -náctiletí). Nezapomeňte na igelitový pytel (na sníh i na sednutí)!!   SKUTEČNĚ NEPODCEŇ TURISTICKOU VÝBAVU! DOBROU OBUV, vezmi ČEPICI, RUKAVICE, JSME PO CELÝ DEN VENKU!!

Do velkého batohu, který pojede doprovodným autem:  spacák, karimatku, hygienické potřeby, oblečení na spaní, náhradní a pro sport, tenisky do tělocvičny, ručník, brusle a přilbu.

JEDEME VŠICHNI = nováčci, mladší i starší! Zapiš se NEJPOZDĚJI do 9.1., abychom stihli objednat večeři!!

Vybírá se 250 Kč (vlak tam a zpět, nocleh, tělocvična, srazový poplatek, novoroční čtyřlístek, večeře a snídaně)

Strava:   vlastní po celou výpravu, společná bude pouze nedělní snídaně a sobotní večeře (POTŘEBUJEME VŠAK ZNÁT POČTY DO PÁTKU NEJPOZDĚJI)

Originální srazové hry a diplomky ke hrám zajistí:   Jesus, Keliš a jimi pověření.

Sraz: v sobotu 12.1. v 7.20 u klubovny       Návrat:   v neděli UPŘESNÍME cca do 14.00. Zapiš se na www.kadao.cz

(Novoroční čtyřlístek je akce KČT, při které se vybírá příspěvek na úpravy turistických tras pro turisty – vozíčkáře. Účastnický poplatek ve výši 20 Kč bude Vaším příspěvkem na tuto sbírku. Kromě pěkného pocitu pomoci potřebným získáte i odznak akce).    VÝPRAVA JE VHODNÁ PRO NOVÁČKY I PRO VŠECHNY OSTATNÍ!! 

 

 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TOM
2. Ema
3. UFO - jen sobota
4. Markét
5. Vlk
6. Miška Klapetková
7. Robert
8. Špion - - nejedu, jsem nemocný :(
9. Matěj
10. Jája
11. Štěpík - nováček
12. Jezus
13. Štěpán Žilka
14. Máša Rychlá
15. Bája
16. Kočka
17. Keliš
18. Kača H.
19. Vojta Tesař
20. TeTe
21. Stopař
22. ricrd
23. Lucie Habrlantová
24. veverka
25. Zuzka Tamfalová

Neregistrováni:
26. Opice