Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

ZIMNÍ SRAZ V OSTRAVICI 2015

Datum:10.01 - 11.01.2015

Opět se vydáme na zimní sraz oddílů do Ostravice, pod Lysou Horou. A opět se povedlo zajistit nocleh v tělocvičně ZŠ, což je báječné, protože v ní bude i nějaký ten sportík.  Program bude podle sněhu a počasí: … ale předpokládáme po celou sobotu venku při srazových hrách vč.našeho ohně a pečení dobrot, neděle v tělocvičně nebo krátká procházka podél Ostravice k vlaku a samozřejmě zábavy na sněhu, pokud bude. 

Sraz:  7.20 u klubovny Návrat:    15.30 ke klubovně

Do velkého batohu, který pojede autemPovinné vybavení na vícedenní výpravu, spacák, karimatku, sportovní oblečení a obuv do tělocvičny, baterku, náhradní oblečení, hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, atd.), drobnou hru, deník, hudební nástroj.

Do malého batohu, který pojede s tebou vlakem: ešus, pláštěnku„kuchyňský váček“-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko, malý vařič (pokud máš), termosku, úplná KPZvazačkušátekvlastní léky. Jídlo na celý den. Pokud si chceš uvařit? Vezmi si vše pro vaření: např. hrnek nebo ešus v obalu, lžíce, litr čisté vody na čaj, 1 čaj, cukr, kousek citrónu, vuřt, instat.polévku. Nezapomeňte na igelitový pytel (na sníh i na sednutí)!!   SKUTEČNĚ NEPODCEŇ TURISTICKOU VÝBAVU! DOBROU OBUV, vezmi ČEPICI, RUKAVICE, JSME PO CELÝ DEN VENKU!!

 (Novoroční čtyřlístek je akce KČT, při které se vybírá příspěvek na úpravy turistických tras pro turisty – vozíčkáře. Účastnický poplatek ve výši 20 Kč bude Vaším příspěvkem na tuto sbírku. Kromě pěkného pocitu pomoci potřebným získáte i odznak akce).

Vybírá se 250 Kč (vlak tam a zpět, nocleh, tělocvična, srazový poplatek, novoroční čtyřlístek, snídaně, polévka a nedělní balíček). Zapiš se na www.kadao.cz Kvůli zajištění jízdenek se přihlas včas, do 7.1.!!!    JEDE NÁS VĚTŠINA!!!

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Daneček
2. Míša Nováková
3. TeTe
4. Anča
5. TOM
6. Keliš
7. Jezus
8. Kača H.
9. Šampon
10. OPICE
11. Stoka
12. Stopař
13. UFO
14. Robert
15. Markét
16. Sam
17. Richard Novák
18. Filip M.




Neregistrováni:
19. Julie Vlčková
20. Hroch
21. Leňa
22. Verča