Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

SRAZ ODDÍLŮ - ÚDOLÍ SEZINY

Datum:21.09 - 22.09.2019

Má být krásně, ale v noci bude asi slušná "kosa", vezměte si na noc skutečně teplé prádlo, dobrý spacák, klidně vložku do něj, lehkou čepici na hlavu, nebo mikinu s kapucí. 

Odždíme v oddílových tričkách nebo odd.košilích a také v nich budeme po většinu srazu. Nováčky prosíme, ať si vezmou nějaké zelené tričko. Nauč se píseň Čůrej (Kašpárek v rohlíku).

 

SRAZ TÁBOŘÍCÍCH ODDÍLŮ V ÚDOLÍ SEZINY

SRAZ:  u klubovny v sobotu  v 8.00      VRAT:  v neděli ke klubovně do 14.00 BUDE UPŘESNĚNO) 

P R O G R A M:   

Soutěž v pětiboji o putovní štít =  1. Štafetový závod – tradiční součást Pětiboje, běží se po oválu, předává se štafetový kolík, každý člen družstva běží polovinu trati.

Další čtyři discipliny se dozvíte na místě, jsou utajovány až do poslední chvíle.  Také malé soutěže si připravují ostatní oddíly. Štafetový závod proběhne pro všechna družstva najednou vyřazovacím způsobem ihned po prezentaci hlídek do pětiboje. Ostatní disciplíny musí jednotlivá družstva navštívit postupně v sobotu nejpozději do 18.00 hod. 

Soutěží sedmičlenná chlapecká a dívčí družstva. 6 členů družstva je ve věku do 15 let (včetně), vedoucí družstva může mít maximálně 17 let. Pokud postavíme smíšené družstvo, soutěží v kategorii chlapců.

 

Další soutěže srazu např: - nejlepší scénka u táboráku - nejlepší písnička u táboráku - nejlepší oddílová kronika - nejlepší deník jednotlivce - hbitý uzlík (6 základních uzlů na čas)- lasování.  Kategorie   - do 12 let  - do 15 let  - od 16 let nahoru.  

PROSÍM VEDOUCÍ, ABY PŘICHYSTALI  SCÉNKU A PÍSNĚ K OHNI.      S SEBOU BEREME VŠECHNY HUDEBNÍ NÁSTROJE: housle, kytary, kajon, flétny, klarinet…VŠICHNI MUSÍ UMĚT ODDÍLOVOU HYMNU!!!

I náš oddíl musí mít nachystánu 1 – 2 zajímavé hry pro ostatní oddíly (napadá tě něco originálního? Sem s tím!!)

NOCLEH:  V našich oddílových stanech, na karimatce a ve svém spacáku na tábořišti srazu oddílů. Vzhledem k tomu, že na srazu bude hodně oddílů, je potřeba dodržovat řád tábořiště (večerku, příchod apod.. UPOZORNĚNÍ - v noci v údolí bývá "kosa" = dobrý spacák a oblečení na noc.

 

POZOR!! MŮŽE BÝT CHLADNO, MŮŽE PRŠET…NIC Z TOHO NÁS NESMÍ ZASKOČIT.  HODNOTÍ SE I PROVEDENÍ TÁBOŘIŠTĚ – STANY MUSÍ BÝT VYPNUTY, VHODNÝ TVAR POSTAVENÝCH STANŮ, FUNKČNÍ OHNIŠTĚ A TAKÉ POŘÁDEK NA TÁBOŘIŠTI.

STRAVA:  Po celý víkend vlastní. Mimo sobotní večeře, ta bude společná na ohni (opečeme si vuřt), snídaně čaj a něco společně bude, ostatní jídlo a svačiny každý sám. Vezmi si, co máš rád (ovoce, sladkosti, pečivo…). Můžeš si uvařit (ohřát) na ohni. Vyhraď si jídlo na neděli.

ZAPIŠ SE NA WWW.KADAO.CZ K AKCI nebo se přihlas u Toma vybírá se 150,-Kč. Z peněz se hradí: doprava tam a zpět obj.busem,, účastnický poplatek na srazu, večeře v sobotu a strava v neděli.

S SEBOU VYBAVENÍ SI DOBŘE NACHYSTEJ PODLE SEZNAMU:   DOBRÝ spacák, karimatkuigelit velikosti postavy (nebo autoplachta 2x3 m a menší), TEPLÉ oblečení na noc (teplákovka + mikina), ešus, pláštěnku„kuchyňský váček“-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení),utěrkubaterkunáhradní oblečenívýbornou turistickou obuv, SPORTOVNÍ OBUV NA BĚH VENKU, A tričko oddílové a modré KADAO JEDE, hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, atd.), ručníkkšiltovku (nebo čepici – hodí se i noc, bundu – větrovku, malý vařič (pokud máš), termosku, drobnou hru, deník, hudební nástroj, úplná KPZvazačkušátekvlastní léky.. Přibal i rukavice. Jídlo a nápoj na víkend.RODIČE DOHLÉDNĚTE NA SBALENÍ, ale NEBALTE SAMI pouze s DĚTMI

Pojedeme objednaným busem od klubovny. . SKUTEČNĚ NEPODCEŇ TURISTICKOU VÝBAVU! VŠE MUSÍ BÝT SBALENO V BATOHU NA ZÁDA, PŮJDEME S NÍM I KOUSEK PĚŠKY, NE DALEKO. PROSÍM, DEJ POZOR NA TO, CO SI S SEBOU BEREŠ A ZDA-LI MÁŠ VŠE? JE POTŘEBA, ABYS MĚL VŠE!!!

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TOM
2. Štěpík
3. TeTe
4. veverka
5. Bája
6. Radim - Nemoc
7. Miška Klapetková
8. Daniel Rod
9. Robin Rod
10. Vladan Prokeš
11. Anička K.
12. Evička K.
13. Robert
14. Matěj
15. Jája
16. Keliš
17. Maty
18. Marťa
19. Šupolka
20. Kača H.
21. Zuzka R.
22. ricrd
23. Kačka
24. Vojta Tesař
25. Kryštof B.
26. UFO
27. Máša Rychlá - Jen sobota
28. OPICE
29. Julča Vlčková
30. Uršulák
31. Marcel
32. Šampon
33. Ema
34. Jáchym - nováček, večer domů
35. Bobina
36. Tygřík - s Hokim, Laurou a Julkou
37. Tadeáš J.
38. Medvěd
39. Uršula
40. Jezus




Neregistrováni:
41. Adam Urbánek - nováček