Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Za Posledním puchýřem do Olomouce a Vyzvědači

Datum:15.11 - 17.11.2019

    Vyjedeme vlakem v pátek po škole, využijeme srazu turistů KČT a navštívíme překrásnou Olomouc. 

Ve městě se nachází nepřeberné množství pamětihodností, jako je např. radnice s orlojem, opevnění města, muzea, ale taky podnikneme nějaký výlet v okolí a možná i navštívíme bazén.

Budeme spát v tělocvičně ZŠ na zemi ve spacáku a na karimatce.

Snad pořadatelé nachystají i nějaký pochod s razítky do deníků a my si uděláme svůj program, především budeme hrát v ulicích Olomouce Vyzvědače - městská hra, kterou jsme již hráli v Opavě, ve Valašském Meziříčí, no a nyní vyrazíme do Olomouce, abychom mohli zjistit něco zajímavého o ni. Zahrajeme deskovky a snad i zasportujeme.

Vyzvědače chystá houslistka Ája, TeTe a další holky, které v Olmíku studují nebo studovaly, přizveme samozřejmě i další oddíly a zahrajeme si. Máš se nač těšit. 


ZA POSLEDNÍM PUCHÝŘEM    - Olomouc

Za Posledním puchýřem je symbolický název akce, která má být jednou z posledních pěších akcí před nástupem zimy.  

Sraz: v pátek  15.11.v 15.45 u klubovny (jedeme vlakem do Olomouce, proto NEZAPOMEŇ KARTIČKU S FOTKOU NA DOLOŽENÍ VĚKU a studenti musí mít ISIC!!)

Návrat: v neděli 17.11..do 16.00   (přesný čas upřesníme u odjezdu)

Nocleh:  spíme v tělocvičně na zemi (nutný spacák a karimatka)

Cena akce:  500 Kč  /2x nocleh, 1x srazový poplatek, strava: sobota - snídaně, večeře, neděle - snídaně a balíček na cestu,  doprava veškerá, vstupné (památky, muzea)

Poplatek pošlete na účet oddílu: 2500812207/2010. Z vlastních peněz si hradíš:    osobní výdaje a vstupné do bazénu a jiných atrakcí

AKCI PODPOŘÍME DOTACÍ KČT 

STRAVA:  Celý pátek vlastní  Od sobotní snídaně až do neděle  společná.  Vezměte si čokoládky, müssli. ovoce apod. Jídlo budeme kupovat tak, aby večer mohla být teplá večeře, (školníjídelna),. Tradičně bude přes den balíček a čaj nebo minerálka. Čaj budeme vařit vždy ráno a večer - termoska se hodí.

Sbalení:  Do menšího batohu u sebe v buse: svačinu, pití, deník, psací potřeby, knihu nebo časopis, hru do VLAKU (např. karty), KPZ, peníze, doklady (poj., pas, kartu KČT), šátek, vazačku, pláštěnku, čelovku, kapesní nůž apod.

                Do velkého batohu, který pojede autem:  vše ostatní, co nepotřebuješ cestou

S SEBOU (je listopad a může být velmi chladno):    spacák, karimatkuoblečení na noc (teplákovka + mikina)// náhradní oblečenívýbornou turistickou obuv! // hrnek //  utěrku //pláštěnku, čepicišátek, rukavice,  // lehké přezůvky do místnostisportovní obuv do tělocvičny // hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, mikrotenové sáčky atd.) , ručník a plavky // baterku // drobnou hrudeník + ps.potřebyhudební nástroj, úplná KPZvazačkupeníze pro vlastní potřebu, průkazku zdrav.poj., kartu KČT (kdo má) // termosku // osobní lékárničku (vlastní léky, náplasti, kinedrily, krém na opruzeniny ad) // Jídlo a nápoj na cestu a celý čtvrtek // 

Malý batůžek budeš potřebovat i po dobu putování.  

ÚKOL PRO VŠECHNY: Připomeň si a zkus zapamatovat pochodovou oddílovou hru s čísly: https://www.kadao.cz/?str=modul/znalosti&id=13

Více o akci na: https://www.puchyrolomouc.cz/

 

VEDOUCÍ:  Prosím všechny vedoucí, aby měli připravenu – 1 hru uvnitř, 1 znalostní činnost nebo hru ven, 1 činnost při pochodu a LPeho prosím, aby sbalil s sebou zajímavé deskovky a hry i do busu pro všechny MLADŠÍ i starší.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Lucie Habrlantová
2. Marťa H.
3. Tomáš Volný
4. Matěj
5. veverka
6. Bája
7. TeTe
8. Zuzka Tamfalová
9. Evička K.
10. Anička K.
11. Alice
12. Štěpík
13. Vlk
14. Vojta Tesař
15. Vojta Čermín
16. DiB
17. LP
18. Daniel Rod
19. Robin Rod
20. Anča
21. Medvěd
22. PEPA
23. Šupolka
24. Diviš
25. Pepina
26. Adam Urbánek
27. Jája
28. _
29. Lazy
30. TOM
31. Kača H.
32. UFO
33. Karolína Heinzová
34. Julča Vlčková
35. Uršulák
36. Gába V.
37. ricrd
38. Jáchym - Jáchym Jalůvka
39. Vendula Jűstelová
40. Eliška Jűstelová
41. Stopař
42. Jezus
43. Julie Budinská
44. Vojta Kološ
45. Ema
46. klacek
47. Kačka
48. Sam
49. Markét
50. Kočka
51. Robert
52. Daneček
53. Uršula
54. Mája
55. Šampon
56. Barča Nestrojová
57. Marťa - plus brácha Maty



Neregistrováni:
58. Tonda Kološ
59. Lucie H
60. Opice