Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

SBÍRKA PRO SVĚTLUŠKU

Datum:10.09.2019

AHOJ KLUCI A HOLKY, DOBRÝ DEN RODIČOVÉ DRAZÍ A PŘÁTELÉ,

tradičně se zapojíme do charitativní sbírky pro nevidomé a lidi se zbytky zraku, prostě pomůžeme všem, kteří potřebují bílé hole, vodící psy, netradiční kompenzační pomůcky.

Vyrobíme skupinky na pondělí 9.9., úterý 10.9., středu 11.9. půjdeme v rámci schůzky VŠICHNI, a pokud bude chuť zájem, tak budem prodávat sbírkové předměty ještě i ve čtvrtek 12.9. a v pátek 13.9.

Někdo bude mít tričko, někdo ne (nevíme, kolik jich získáme, nějaké máme z loňska), ale půjdeme a pokusíme se pomoci a prodat, co nejvíce předmětů.

Prosíme všechny, zapojte do sbírky i své rodiče a jejich kolegy v práci. Požádejte je o zakoupení sbírkových předmětů.

Které obdržíme z Nadace Světlušky nevíme, ale to je přece jedno? No, ne?

Máme příslib, že někteří z Vás se možná podívají i na galakoncert pro Světlušku v Praze, ale pozor...je to jen slib a říká se, že "slibem nezarmoutíš" . 

 

K organizaci: Zatím počítám s tím, že vyrazíme do ulic každý den od 14:00 do 18:00. Sraz bude vždy u klubovny, tam se rozdělíme do skupinek a rozdáme si vše potřebné. Vy, kteří se rozhodnete k nám přidat, napište mi prosím na tento mail: honova.kacka@seznam.cz, které dny a od kolika do kolika s vámi můžu počítat. Nebo napište čas do poznámky ke svému jménu u akce. Pokud nemůžete hned od 14:00 a přidáte se k nám až ve městě, volejte mi na toto číslo: 604 530 014 a já vám povím kde jsme, nebo si vás někde vyzvednu smile  Kača Honová

 

DÍKY VŠEM ZA POMOC!!

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Máša Rychlá
2. Radim
3. Amálka - můžu jenom čtvrtek a pátek jsem na adapťáku