Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

TIMELINE. PO STOPÁCH MINULOSTI. - Letní stanový tábor 2020

Datum:28.06 - 11.07.2020

                    Sraz a cesta na tábor:

v neděli 28.6. v 8,45 hod u obchodu nedaleko klubovny na Zukalově ulici,  Nakládání zavazadel bude probíhat na ulici B. Němcové u obchodu, za křižovatkou se školou. Prosím rodiče, aby parkovali svá auta v bočních ulicích,  ne v místě  nakládání. Batohy přineste z bočních ulic!!

                S sebou na cestu na 1.den:  svačinu na celý den až do večera, větší nápoj, peníze, pláštěnku, psací potřeby v malém batůžku na zádech. Na tábor jedeme v  zelených                          oddílových tričkách nebo košilích. Na cestu si vezmi 1x roušku (do vlaku, busu).   Nečlenové oddílu si zajistí zelené tričko. Batohy a další věci poveze dodávka a další                      auto. Stejně to bude i na závěr tábora.  

                 Návrat: v sobotu 11.7. ODPOLEDNE opět ke klubovně v 17.20        Doprava:   na tábor i zpět jedeme vlakem, busem bágly dodávkou.

Ke stažení:

Přihláška tábor 2020
POKYNY 2020 - tábor ROZKOŠ
BEZINFEKČNOST 2020
zdravotní posudek (lékař)

 

 

Pište na adresa našeho tábora: 

TÁBOR ROZKOŠ - TOM KADAO  

vedoucí: Tomáš Weicht, Marcel Bernard 

Jméno vašeho dítěte

nám. Míru 25 

Jaroměřice nad Rokytnou

675 51

TÁBOROVÁ HRA TIMELINE

Dějiny jsou živou pamětí národa. Jedině ti, kteří jsou znalí minulosti, mohou pochopit přítomnost a vytvářet úspěšnou budoucnost. Každý někdy snil o návratu do historických dob. Chtěl poznat ty nejudatnější hrdiny a vidět ty nejznámější bitvy. Ale co když se nám taková příležitost opravdu naskytne? Budeme se bát, nebo této výzvě začneme čelit? Jaké dobrodružství můžeme zažít, když se přesuneme do doby minulé? Na jaké patálie můžeme narazit při střetnutí s největšími osobnostmi dávné historie? A nevede návštěva minulosti jen ke zkáze celého lidstva? To zatím nikdo neví. Proto Ty můžeš být mezi prvními, kdo se to dozví…

Ahoj táborníku,
jsme moc rádi, že se letošní tábor uskuteční ve své podobě tak, jak to bylo plánované.

Táborovým kostýmem bude slavnostní oblečení. Představ si, že jsi pozván na vědecké sympozium (tzv. vědecké zasedání) těch nejlepších archeologů, nejvýznamnějších historiků, prvotřídních kulturologistiků, světových genealogů a ušlechtilých bohemistiků. Všechny tyto osobnosti se sejdou v Rozkoši, v neděli dne 28.06., večer. Na tuto příležitost se proto obleč reprezentativně, abys mezi ně zapadl!

Ptáš se, co se bude dít na tomto vědeckém setkání? Co se tam dozvíš? Bohužel, všechny informace jsou přísně tajné. Ale můžeme ti něco slíbit - bude to tajemné, plné zázraků a překvapení. Rozhodně se máš na co těšit!

Ahoj kluci a holky,

za všechny vedoucí KADAO, jsem rád, že mohu sdělit:   třicátýpátý oddílový TÁBOR BUDE!!  Bude v původně plánovaném termínu 28.6. - 11.7. v údolí řeky Rokytné u obce Rozkoš (okr. Znojmo). Letos si zahrajeme hru TimeLine, o které se něco málo dozvíte  v příloze.

Budeme muset dodržet doporučená a nařízená pravidla, ale není jich zase tolik, abychom to nezvládli. Myslím, že za báječných 14 dnů, plných her a společné zábavy to stojí.

Přihlášených je 64 dětí

Přihlášku můžete poslat poštou na Dostojevského 14, Opava, 746 01 nebo odevzdat vedoucím na schůzkách nebo zaslat scan emailem na tom.weicht@seznam.cz (originál doložit při odjezdu).

Důležité:

- Tábora se nesmí zúčastnit (vlastně žádné oddílové akce) nikdo s příznaky infekční nemoci (vč.covid19), nepodceňte příznaky!! Budete podepisovat Prohlášení.

- Věříme, že se tak nestane, ale v případě ukončení tábora z důvodu výskytu Covid19, se budou vracet pouze finanční prostředky, za nezakoupenou stravu a prostředky nevydané. Vše ostatní bohužel podléhá objednávkám, rezervacím anebo již bylo uhrazeno. 

Lékařské potvrzení má být "čerstvé" letošní. Prosím dodržte toto doporučení!!

- Letos nebudou možné návštěvy, přestože jsme opět plánovali noc a den na táboře i pro rodiče.

- Výlety budou, ale upravíme a změníme cíle (je potřeba vělký batoh na záda)

Pročtěte si pečlivě info o táboře, vyplňte přihlášku, zajistěte Posudek dítěte od lékaře, připravte si "Bezinfekčnost". Pro letošní táborovou hru budeš potřebovat: 5 hadráků.

Také prosíme všechny rodiče a známé, nepomohli byste nám sehnat na táborovou hru modelovací hlínu, kartony na kreslení (výkresy A4, A3), papíry či různé sponzorské dary jako sladkosti, klíčenky,…? Děkujeme!

------------------------------------------------------
BUĎME K SOBĚ FÉR: 
Připomínáme, že všech oddílových akcí se smí zúčastnit jen naprosto zdravý účastník, který nejeví známky akutního onemocnění (např. horečka, kašel, dušnost, náhlá ztráta chuti a čichu apod.) a nepřišel do styku s fyzickou osobou nemocnou infekčním onemocněním nebo podezřelou z nákazy ani mu není nařízeno karanténní opatření. 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Vladan Prokeš
2. Amálka
3. Lucie Habrlantová
4. Marťa H.
5. Štěpík
6. Ema
7. Kačka
8. veverka
9. Zuzka Tamfalová
10. Matěj
11. Daniel Rod
12. Robin Rod
13. Kryštof B.
14. Štěpán Žilka
15. Radim
16. Karolína Heinzová
17. Adam Urbánek
18. Matěj Dubinský
19. Kočka
20. Eliška Jűstelová
21. Leňa
22. Tomáš Volný
23. Sam
24. Anička K.
25. Evička K.
26. Jája
27. Kryštof Kunz
28. Vlk
29. Pepina
30. ricrd
31. Marek Mlčoch
32. Tadeáš Koráb
33. Kolo
34. Vojta Kološ
35. Stella - smazat
36. Majda Pietraszková
37. Zuzka Pietraszková
38. Červenka
39. Maru
40. Jirka Z.
41. Lazy
42. Ebi
43. Lily
44. Jáchym
45. _
46. Slovak
47. Matěj Neuvirt
48. Špion
49. Eliška Stejskalová
50. Julča Vlčková
51. Vojta Tesař
52. Tomáš Chytrý
53. Vojta Čermín
54. Barča Nestrojová
55. Bobina
56. Tonda Kološ
57. Julie Budinská
58. Eli M. - Eliška Mlcochova
59. Tadeáš Vítek
60. Marťa
61. Maty
62. Lilly



Neregistrováni:
63. Štěpán Koráb
64. Opice