Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

LED - bruslení a hokej ZMĚNA TERMÍNU

Datum:03.01.2015

NEOČEKÁVANÁ ZMĚNA TERMÍNU:

ANIŽ BY NÁM DALO VEDENÍ ZIMNÍHO STADIONU VĚDĚT, DALO DO ROZPISU KADAO NA SOBOTU 3.1. MÍSTO PŮVODNĚ DOMLUVENÉHO TERMÍNU. MÁME NYNÍ POUZE DVĚ MOŽNOSTI, TERMÍN AKCEPTOVAT NEBO BRUSLENÍ ZRUŠIT. NA POSLEDNÍ CHVÍLI. 

ZKUSTĚ SI PROTO ZMĚNIT PLÁNY A PŘIJĎTE SI ZABRUSLIT A ZAHRÁT HOKEJ V SOBOTU!!'

Kluci i holky, tátové, mámy,  kamarádi, přátelé, přijďte si zahrát hokej nebo jen tak si zabruslit.  Pokud máte čas, chuť, hokejku, ale hlavně taky BRUSLE, přijďte. Samozřejmě, že může venku mrznout, ale to v době, kdy vše zajišťujeme, nemůžeme vědět. Máme zamluven na 2 hodiny zimní stadion jen pro náš oddíl. Předpokládáme, že na půlce hřiště se bude opět bruslit na druhé hrát hokej (kdo chce).  

Sraz:   v 15.25 u zimního stadionu (do 17.30)

S sebou:   brusle, teplé oblečení, hokejku, přilbu /klidně cyklo/, puk, svačinu, pití, rukavice…

.Vybírá se: 50 Kč. Musíš se zapsat k akci na www.kadao.cz

Organizace jako vždy: na půlce se bude hrát hokej v rozlišovacích. Na druhé půlce bude volné bruslení. Bruslit může kdokoli, K hokeji není potřeba speciálního vybavení, hodí se přilba, nutné jsou rukavice, vlastní hokejka. Pravidla upřesníme před zápasem, přesto jen zběžně: střídá libovolný počet hráčů, vždy 5 + 1 na hrací ploše. Hraje se bez klasického gólmana, kterého nahrazuje vždy jeden hráč z pole, jako šestý. Upozornění: „puk se nesmí zvednout výše než po výšku brusle“. Dále se dodržují běžná pravidla hokeje. Jde o velmi upravenou verzi, přesto si jistě slušně zahrajeme.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. DiB
2. Kuba Halama
3. TeTe
4. Víťa
5. Kuba Šram
6. TOM
7. švagr
8. Jája
9. OPICE
10. Lama
11. Stopař
12. Bobo
13. Štěpán Pala
14. Šampon
15. Adam Hanek
16. Václav Hanek
17. Tereza Hanková
18. Monča
19. Daneček
20. Anča
Neregistrováni:
21. Ticek
22. Jonaš Grufík
23. Medvěd
24. Peťa
25. František
26. Kuba A. - Jdu
27. Leňa