Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

LETNÍ TÁBOROVÁ ŠKOLA PRO MLADÉ VEDOUCÍ 15 - 19 LET - Sloup v Čechách

Datum:22.08 - 29.08.2020

Ahoj 

Diviši, Mášo, Roberte, Ufo, Markét, Zuzko, Bájo, Šupolko, Uršuláku,   ale taky Pepino, Jájo, Opičko, Julčo,

chtěl bych Vás moc požádat (i za všechny ostatní starší vedoucí), zda byste zvážili svou účast na Letní táborové škole (LTŠ). Letní táborové školy jsou určeny pro dospívající mladé lidi, tomíky, kteří prožili nějakou dobu se svým oddílem a chtěli by v něm nadále pracovat jako instruktoři a vedoucí. Přihlásit svého instruktora na táborovou školu musí vedoucí oddílu, ale chtěl bych tak učinit až po té, co se vy sami zapíšte ZDE.

Každý z nás vedoucích, romě toho, že jsme kamarádem a snad i vzorem pro mladší, by měl umět spoustu věcí, které Vám LTŠ umí ukázat. V zajímavém prostředí, mezi vašimi vrstevníky z jiných oddílů. Hodně se dozvíte, hodně se pobavíte a můžete jen získat. "Ztratit" můžete jen čas jednoho týdne, ale s ohledem na báječný program to není ztráta, ale ZISK Vedoucí LTŠ ve Sloupu v Č. jsou toho zárukou. Navíc dovezete oddílu spoustu novinek, kterých budeme moci využít. BUĎ/TE AKTIVNÍ, ODDÍL TĚ POTŘEBUJE A MOC!!

Jet mohou jet 3 - 4 z Vás, ale pouze pokud bude ještě místo. NAPIŠTE SE RYCHLE!

Týdenní pobyt na LTŠ pomůže jejím absolventům se zodpovězením několika otázek:

Oddíl je parta! Umím s takovou partou komunikovat, umím se v ní orientovat, umím ji řídit?

V oddíle nesmí být nuda! Své mladší kamarády musím umět zaujmout, pobavit, motivovat k práci pro celek. Mám na to dost nápadů, podnětů a sil?

Oddíl, to je také řád, odpovědnost a systém! Dodržím dané slovo? Mám špetku organizačního talentu?

Letní táborová škola Asociace TOM ČR proběhne v roce 2020 ve Sloupu v Čechách v termínu 22.-29. 8. 2020. Je určena pro nadějné vedoucí ve věku 16 - 19 let, kteří se během náročného týdne seznámí například se základy psychologie dětského kolektivu, zásadami pořádání etapových, celoročních, prožitkových, sportovních a dalších her, vyzkouší si lanové lávky, základy práce s mapou, krátké šifrování po Sloupu a okolí, nakouknou pod pokličku vedení oddílového účetnictví, dostanou do ruky profesionální fotoaparát a do hlavy profesionální rady jak fotit, seznámí se s osobnostmi Ligy lesní moudrosti, kteří je naučí rozdělávat oheň bez sirek či postavit správně týpí, a co je možná nejdůležitější, potkají kamarády ve svém věku se stejným koníčkem, který přináší radosti i starosti a ty budou moct sdílet, potkávat se, inspirovat či dokonce přenášet do svých oddílů. A to za to určitě stojí!

Vyplníte-li tuto přihlášku do konce března, cena táborové školy je 900 Kč (platba do konce dubna). Přihlásíte-li se později, cena táborové školy je 1000 Kč. Částku pošle oddíl za Vás na asociační účet 164456389/0800 pod variabilním symbolem číslo oddílu+170, neboť je v oddílovém zájmu, abyste jeli.  Podrobné informace o průběhu táborové školy dostanou přihlášení účastníci do konce školního roku.

Kontakt: Zdeněk Šmída, zdenek.smida@gmail.com

 

P.S: Poptejte se Motýla, Majky, Šampóna, Kači, TeTe, Danečka, Aničky a mnoha dalších, jak se měli na LTŠ

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Máša Rychlá
2. Robert
3. Markét