Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Schůzka nováčků s Bájou a Ančou – jen pro nováčky

Datum:06.05.2020

Akce se uskuteční, teple se oblečte. Pokud bude moc zima, půjdeme do klubovny.

Kamarádi nováčci,

už jsme se dlouho neviděli a teď máme konečně šanci. Sejdeme se ve středu ve 14.00 na Paloučku (Tyršova ulice), však víš. Máme pro vás připravenou dvouhodinovou zábavnou schůzku, zahrajeme si pár her a procvičíme znalosti, jelikož se snad brzy uskuteční nováčkovská zkouška. 

Skončíme v 16.00. Nezapomeň roušku, psací potřeby, deník a další povinné vybavení. Budeme celou dobu venku. Akce je pouze pro 8 dětí.

V případě špatného počasí se akce ruší.

 

 

________________________

Milí kamarádi, milí rodiče,

víme, že školy jsou ještě zavřené, ale s postupným rozvolňováním opatření se i my chceme pomalu vrátit k běžné oddílové činnosti, a proto bychom se rádi začali scházet alespoň v malých skupinkách. Všechny oddílové akce, které budou probíhat, budou vždy respektovat aktuální nařízení, nemáme v zájmu nic porušovat. Účast na každé oddílové akci je určena pouze pro zdravé děti bez příznaků jakéhokoliv onemocnění. Prosíme rodiče, aby byli v úsudku poctiví. Akce jsou samozřejmě nepovinné, budeme rádi, když se jich zúčastníte, a nebudeme se zlobit, když zůstanete doma. Účast na akcích nebude až do odvolání bodována kadaony.

Aktuálně je povoleno scházení 10 osob s nasazenou rouškou a proto jsme se rozhodli, že budeme pořádat tzv. Rozjezdovky, tedy akce určené pro skupinku 2 (1) vedoucích a 8 (9) dětí. Rozjezdovky budou probíhat zejména ve venkovním prostředí, jedná se v podstatě o běžnou schůzku, půldenní či jednodenní výpravu, která je vždy určena mladším, starším nebo nováčkům. Chceme také podpořit plnění úkolů z Hořcové výzvy.

Rozjezdovky budou vypsány na web vždy na začátku týdne (v pondělí nebo úterý), bude vždy uveden popisek a pro koho je akce určená. Vzhledem k tomu, že se musíme scházet v malých skupinkách je jasné, že se nemůže jeden zúčastnit všech Rozjezdovek. A proto se každý může dopředu přihlásit pouze na jednu akci. V případě, že v den (nebo den předem) konání Rozjezdovky bude ještě na webu volno, pak se můžeš přihlásit dodatečně (vždy čtěte podrobnosti u akce). Pokud se všechny Rozjezdovky rychle zaplní, přidáme další, nebo naopak ubereme, pokud nebude zájem. Některé Rozjezdovky se mohou v dalších týdnech opakovat, takže nezoufej, pokud ses nestihl přihlásit.

Rozjezdovky jsou určeny pouze pro zdravé zodpovědné kamarády s rouškou na puse, kterým mamka s taťkou (nebo lenost či zdraví v rodině) nenakáže sedět doma. Oddíl nepřebírá zodpovědnost z případného nakažení.

Už teď se mrkni na web, která Rozjezdovka tě zaujala, a hned se přihlaš, než tě někdo předběhne. V příštím týdnu vypíšeme další, třeba už pro více osob.

Těšíme se na tebe!

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Barča Nestrojová
2. Tadeáš J.
3. Jáchym
4. Adam Urbánek
Neregistrováni:
5. Stella Zajícová