Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

XVII. Festival Harryho Moučky

Datum:07.03.2015

 

Máme v úmyslu, zúčastnit se 17.ročníku Festivalu Harryho Moučky v Ostravě, v klubovně chlapeckého oddílu TOM BVU viz. http://bvu.cz/clanky/pripravujeme/. Obhajujeme loňské prvenství (společně s BVÚ). Nácvik písně vede tradičně  Polda s dalšími muzikanty a divadlo(scénář a režii) vede Motýl. Hlaste se oběma klukům na jejich emaily, kdo má zájem nacvičovat!! Polda: michal.polas@seznam.cz,   Motýl: danielrychly.brumovice@gmail.com   

Sraz: 7.30 na nádraží Opava – východ                       Návrat:  14.30 nebo dříve či později přímo domů.  S sebou:    oddílové tričko nebo košile na sobě, svačinu, nápoj, průkazku s fotkou k doložení věku, deník, tužku, peníze pro vlastní potřebu, vybírá se 100 Kč (doprava- vlak, tram poplatek na akci)

ZVEME VŠECHNY KLUKY A HOLKY, ZVEME VŠECHNY ZPĚVÁKY, HERCE I DIVÁKY, bude jistě zajímavá a veselá sobota. Přidej/te se k nám na pěknou oddílovou akci. Přece se nebudete válet doma u PC!!

Kdo nebude zpívat nebo hrát, bude sledovat vystoupení přihlášených oddílů jako divák, prohlédnete si klubovny jednoho z nejstarších, největších a nejlepších oddílů v širokém okolí. Vystupujeme a jedeme v zelených oddílových tričkách, nováčci v libovolném zeleném tričku. Nesmíme zapomenout vzít s sebou putovní HOUSLE, které visí v klubovně a musíme je vrátit. O zápis na ně se opět hraje!!   P O S I L   N A Š E  Ř A D Y !!    P Ř I D E J  S E !!

Zapojíme se do hudebního programu s písní Entetýky od Chinaski + jednou další. Do dramatického programu s divadelním představením Válka v mezipatře.  Další nácvik, mimo jiné, na schůzce 4.3.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Motýl - divadlo
2. Bája - divadlo
3. UFO
4. Mája
5. Diviš
6. Alice
7. Markét - divadlo
8. Stoka
9. Míša Nováková
10. Zuzka F.
11. Polda
12. Verun
13. Sam
Neregistrováni:
14. Zuzka-divadlo