Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Páteční Deskovky

Datum:11.09.2020

Přátelé, kamarádi, v novém oddílovém roce vás opět zveme na tradiční páteční deskovky v klubovně, na které jste se jistě už těšili. Jako každý rok jsme na konci tábora dostali v cenách krásné nové deskovky, nyní po dlouhém čekání máte konečně možnost si je vyzkoušet! Pravidla vás, pokud bude zájem, naučíme.

Až pět hráčů najednou si může zahrát skvělou novou Hadaru, kde pomocí karet občanů různých profesí budujete svoji civilizaci ke slávě. Na pohled trochu připomíná Sedm divů a hraje se velice svižně díky společným tahům.

Rytíř klouzek je naopak zase fyzičtější hrou, kde se čtyři hráči společnou koordinací při naklánění hrací plochy snaží s rytířem vyhnout pastem a projít nástrahami do cíle. Různě náročné mapy zabaví hráče každého věku.

Pokud by se našlo dost starších hráčů, mohli bychom zkusit náročnější Legendy Západu, westernový sandbox, tedy "pískoviště", kde je váš jediný cíl žít co nejproslulejší a nejlegendárnější život na Divokém Západě. Je jen na vás, jak toho dosáhnete, budete strážcem zákona nebo psancem? Budete lovit bandity, přepadávat banky, hledat zlato, hrát poker, krást dobytek či okrádat jiné hráče? Vaše volba.

Samozřejmě si mužete zahrát i cokoli jiného, co klubovna nabízí. Ze starších zapomenutých her mohu pro dvojici nabídnout Revolver, karetní hru, kde se jeden hráč ujímá party banditů a snaží se dostat za hranice, než ho druhý hráč se stranou zákona dokáže zastavit.

Čaj si uvaříme. Můžete přivést i své souroznece a dobré kamarády a kamarádky.

Začínámé v klubovně v 16:00 a končíme v 19:00.

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Sam
2. Štěpík
3. LP