Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

PŮJČOVNA DESKOVEK - opět funguje (Od 16:30!)

Datum:09.11 - 31.03.2021

Půjčovna deskovek je opět v provozu! Deskovku si rezervuj přes odkaz níže. Vrácení a půjčování bude probíhat v klubovně každé podnělí od 16:30 do 17:00 hodin.

Milí kamarádi,

v klubovně je spousta deskových her. V této době tam jen leží a zbytečně se na ně práší. Proto jsme se rozhodli, že vám je půjčíme domů. Stačí si rozkliknout odkaz níže a zapasat své celé jméno ke zvolené hře do sloupce REZERVOVÁNO, případně přidat poznámku do sloupce vedle. Své jméno můžete zapsat jen ke hře, kterou si ještě nikdo nezarezervoval (přepisování cizích jmen je nepřípustné). 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Xj0ZJMXiDpZRZELYj_fpbB7LhgQ0jzvzrcbbWWcygts/edit?usp=sharing

Každé pondělí od 16.30 do 17:00 bude v klubovně někdo z vedoucích a hru vám zapůjčí na jeden týden domů. Za týden v pondělí je vaší povinností hru v pořádku vrátit, případně zavolat DiBovi a požádat o prodloužení o jeden týden (před zavoláním se podívejte, jestli nemá hru někdo zarezervovánu). Hru si zarezervujte vždy nejpozději do nedělní půlnoci. Najednou si můžete zarezervovat nejvýše tři deskové hry.

V případě potřeby kontaktujte DiBa na čísle 737 957 396. (SMS stačí wink)

Půjčovna her bude v provozu minimálně do půlky února, ale pouze za předpokladu, že všechny hry budou vráceny v pořádku, bez chybějících figurek a karet.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Sam
2. Adam Urbánek