Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Online pokec s kamarády - pro starší

Datum:18.11.2020

Ahoj kamarádi!

Protože se nemůžeme všichni společně vídat a nám to velice chybí, rozhodli jsme se, že se zkusíme spojit aspoň virtuální formou, přes počítač. Ve středu 18. 11. proběhnou tři hovory, jeden pro nováčky, druhý pro mladší a třetí pro starší. Na videohovorech si popovídáme o hrách, které v této době proběhly nebo o jedné, která zrovna běží, sdělíme si program našich dnů, co děláme, kam chodíme, a pokud zbyde čas, zahrajeme si společně i nějaké hry tak, jak to běžně děláme na schůzkách. Videohovory budou probíhat přes aplikaci ZOOM.

Víme, že času stráveného v online světě je hodně, i přesto ale doufáme, že budete chtít vidět své kamarády z oddílu a vědět, jak i oni toto období prožívají.

Datum a čas hovoru pro starší: ve středu 18. 11. v 18:00

Co udělat, aby ses mohl/a zúčastnit?

  • přihlaš se na web tak jako na výpravu podle toho, jestli jsi mladší (1. - 5. třída), starší (6. - 9. třída) nebo nováček (rádi budeme dopředu vědět, s kolika účastníky máme počítat)
  • jelikož budeme hrát nějaké hry, bylo by lepší, kdybys mohl být na počítači a ne na mobilu (mobil ne vždy zobrazí úplně vše tak, jako je to na počítači) . samozřejmě pokud to není možné, tak budeme rádi za jakékoli tvé připojení
  • doporučujeme, aby sis stáhl aplikaci ZOOM do počítače - pokud bys volal z internetového prohlížeče, možná bys neměl možnost využívat některé funkce (aplikaci si do počítače můžeš stáhnout na tomto odkazu po zmáčnutí tlačítka "Download": https://zoom.us/download)
  • pokud aplikaci ZOOM nepoužíváš ve škole a ještě s ní moc neumíš, zhlédni třeba toto video, abys zjistil, jak se k hovoru připojit: https://www.youtube.com/watch?v=-R1ywMR5CWM&ab_channel=Z%C5%A0gen.Zde%C5%88ka%C5%A0karvady (samozřejmě můžeš použít i jiné)
  • moc se těšíme, až se uvidíme, proto by bylo super, kdybys měl možnost se nám ukázat a mohl mít zprovozněnou i kameru
  • pokud náhodou dva sourozenci nemohou volat každý zvlášť (například jeden je nováček a druhý mladší), tak se prostě připojte přes jeden počítač společně, však to vůbec nevadí

K hovoru se můžeš připojit v daný čas přes tento odkaz:

 

KADAO Online pokec pro starší
18. listopad, 2020 18:00

Připoj se ke schůzce

https://zoom.us/j/93089238876?pwd=YmhJTHdXbmxKOWxZb2cvc0xSK0pxdz09

Meeting ID: 930 8923 8876
Heslo: 3URa0v

 

Online pokec pro starší vede Dib a Daneček. Pokud by sis s čímkoli nevěděl rady, neváhej a obrať se právě na Diba pomocí e-mailové adresy adam.weicht@seznam.cz nebo telefonního čísla 737 957 396.

Moc se na všechny účastníky těšíme!

Poznámka: Pokud by se k akci zapsalo hodně lidí, přihlašování zastavíme a vytvoříme druhou událost v jiný čas. U videohovorů je lepší, když si povídá méně lidí.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Sam
2. ricrd
3. Daneček