Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Podzimní pěšopuťák - Kralický Sněžník a Rychlebské hory

Datum:25.10 - 29.10.2014

       Sraz: v sobotu 25.10.  10.00 u klubovny       Návrat:  ve středu 29.10    15.45 ke klubovně

PROGRAM:  

sobota 25. – příjezd do oblasti  Rychleb (Žulová, zřícenina Rychleby, Račí údolí) 

neděle 27. –  pěšárna po hranici z Bílé Vody přes Borůvkovou Horu na Travnou, bazén, zámek Javorník  

pondělí 28. – pěšárna ze Žulové, příp. H.Lipové (muzeum semeringu H.L. Petříkov) přes Paprsek do Starého Města 

úterý 29. – celodenní pěšárna na Kralický Sněžník, bobová dráha v Dolní Moravě (za vlastní peníze, když vyjde čas)

středa 30. – St.Město –opevnění Branná – zámekapod., pěšky Branná, snad i lanové centrum, odjezd domů   

STRAVA:  Celou sobotu vlastní. Od nedělní snídaně až do středy společná.  Vezměte si však rozpustné polévky, čokoládky apod. Jídlo budeme kupovat tak, aby večer mohla být teplá večeře, možná bude i v nějaké hospůdce. Tradičně bude přes den balíček.

ORGANIZACE  a POKYNY NA CESTU:  

Velké batohy pojedou dodávkou a budou na jiném místě!!! Hned z vlaku jdeme trasu a k ubytování se dostaneme až večer.  Věci do vlaku na cestu s sebou si sbal do malého batohu (malého, ne prťavého). Na cestu se obleč a obuj tak, abys mohl být celý den „na cestě – pojedeš už v turistickém!! 

Do batůžku:  jídlo na celý den a nápoj(1,5l) // pláštěnku // peníze pro sebe // drobnou hru (čtení) //   papírové kapesníky //  KPZ, mikrotenový sáček, lžičku, kapesní nožík // U SEBE MUSÍŠ MÍT I NĚJAKOU PRŮKAZKU (S FOTKOU) K DOLOŽENÍ VĚKU, nejlépe občanku, oddílovou průkazku apod. NENAVLEČ SE JAKO MEDVĚD, ALE RADĚJI SI VEM VÍCE TENKÝCH VRSTEV (např.triko, mikinu-moiru, šusťákovou =lehčí bundu).  

Z výběru peněz cca 1500 Kč se hradí: 4x ubytování + elektřina, veškerá doprava, strava (ne – st), různé, tričko, lezecká stěna, atd., přeprava báglů – autem |(komerčně zapůjčená dodávka).  Plnujeme navštívit také lanové centrum, uvidíme. Právě zjišťuji ceny.      

Z vlastních peněz si hradíš: plavecké bazény, bobovou dráhu, kina, případně další zajímavosti + osobní výdaje (cca 2OO Kč)

 SEBOU: 

VYBAVENÍ SI DOBŘE NACHYSTEJ PODLE SEZNAMUTUČNĚ VYTIŠTĚNÉ JE POVINNÉ NA KAŽDOU VÍCEDENNÍ VÝPRAVU. RODIČE DOHLÉDNĚTE NA SBALENÍ, ale BALTE SPOLEČNĚ S DĚTMI, ABY VĚDĚLI, CO MAJÍ S SEBOU!!

spacák, karimatkuoblečení na noc (teplákovka + mikina)// náhradní oblečení, výbornou turistickou obuv! // ešus, „kuchyňský váček-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení), utěrku // pláštěnku, kšiltovku (nebo zimní čepici), šátek, rukavice,  // lehké přezůvky do místnostisportovní obuv do tělocvičny // hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, mikrotenové sáčky atd.) , ručník a plavky // baterku // drobnou hrudeník + ps.potřeby, hudební nástroj, úplná KPZvazačkupeníze pro vlastní potřebu, průkazku zdrav.poj.,CESTOVNÍ PAS (nějakou průkazku k doložení věku i s fotkou) // malý vařič (pokud máš), termosku // osobní lékárničku (vlastní léky, náplasti, kinedrily, krém na opruzeniny ad) // Jídlo a nápoj na cestu a celou sobotu // mobil, MP3, foťáky - vše na vlastní zodpovědnost!!  Malý batůžek budeš potřebovat i po dobu putování.   

NEZAPOMEŇ SE PŘIHLÁSIT NEJPOZDĚJI DO 16.10., po tomto datu už nedostaneš puťácké tričko! Při zapsání svého jména u akce, napiš do poznámky také velikost svého trička (pro neregistrované). Platbu posílejte na oddílový účet, nenoste peníze hotově!!

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TeTe
2. Lama
3. TOM
4. Zuzka F.
5. Monča
6. Leňa
7. Kuba Novák
8. Šampon
9. Kača H.
10. Tomáš Kunz
11. Verun
12. Uršulák
13. Fíďa - Omlouvám se za chybné přihlášení
14. Šupolka - S
15. Ája
16. Marťa Rychlý
17. Tonda Rychlý
18. Richard Novák - M
19. LP
20. Nela
21. Anča
22. Míša Nováková
23. Verča V.
24. Týna
25. Hanule
26. Stoka
27. Keliš
28. DiB - V úterý večer odjedu (snad vše klapne)
29. Uršula
30. Jakub Košec
31. Jezus
32. Stoki
33. Stopař
34. Tomáš Košec
35. Kuko
36. Víťa
37. Miki
38. Daneček
39. UFO
40. OPICE
41. pérák
42. Motýl
43. Evča
44. Filip M.




Neregistrováni:
45. Lucie - M
46. Harry