Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Lovci pokladů - souboj týmů

Datum:01.04 - 14.04.2021

Průběžné pořadí

Pravidla ke hře:

  1. V tabulce zjistíš, v jakém týmu a s kým jsi; především se podívej, pod jakým číslem budeš vyrážet do terénu – je to zároveň číslo řádku, ve kterém máš jméno.
  2. Na stránkách oddílu se od úterý 6. 4. do středy 14. 4. každý den objeví ve vzkazech informace, která čísla vyrážejí hledat poklad ( malá plastová krabička) a zároveň, kde ho hledat. Zpravidla půjde o více čísel a ta budou stejná pro všechny týmy. Příklad: „Dnes se vydají pro poklad hledači č. 2 a č. 5, poklad je schovaný v blízkosti kostela Sv. Hedviky – do 10 metrů od něj.“ – po zveřejnění této zprávy vybíhají na místo „dvojky“ a „pětky“ všech týmů, ostatní čekají na svou šanci a nesmí jít poklad hledat.
  3. Informace se objeví ve vzkazech každý den, ve všední den kdykoliv v 6:30 hod – 7:30 hod či 13:30 hod – 19:30 hod, o víkendu kdykoliv v 7:00 hod – 19:00 hod.
  4. V týmu se můžete dohodnout na taktice, např. kdo bude kdy vzkazy hlídat, aby vám nic neuniklo, anebo jak co nejrychleji vyslat parťáka ze svého týmu, jehož číslo bylo oznámeno, jakmile zjistíte novou zprávu ve vzkazech.
  5. Kdo najde poklad jako úplně první ze všech, může si vzít odměnu, která bude jeho součástí. Dále všichni úspěšní nálezci, tedy i ten první, zašlou kontrolní kód, který bude v pokladu, smskou na číslo 777869531 – bude napsáno i na druhé straně kódu (do smsky ještě připojte vaše jméno a název týmu, tedy např: kód FRK-213, Vojta, Hezouni). Okamžik, kdy na číslo 777869531 dorazí vaše zpráva, je rozhodující pro přidělování bodů pro týmy, a tedy pro konečné pořadí týmu ve hře. Body budou přidělovány takto:

 

Pořadí mezi rychlejšími

Body

První (rychlejší) hledač z týmu

1.

15

2.

11

3.

10

4.

9

5.

8

6.

7

 

Pořadí mezi pomalejšími

Body

Druhý (pomalejší) hledač z týmu

1.

6

2.

5

3.

4

4.

3

5.

2

6.

1

 

Tzn. tým může za každý poklad získat maximálně 21 bodů (i kdyby poklad našli nejdříve oba hledači ze stejného týmu, tak obdrží 15 + 6 bodů, a 11 bodů bude čekat na nejrychlejšího hledače z ostatních týmů). A naopak za každý poklad, který 2 hledači z týmu najdou, tým získá minimálně 8 bodů (7 + 1), i kdyby jeho dva hledači byli úplně poslední ze všech. Poklad nalézt a zaslat smsku je nutné nejpozději do 21:30 hod daného dne, po tomto čase již body přidělovány nebudou.

  1. Každý den budeme do tabulky výsledků zapisovat, jak si jednotlivé týmy stojí a kolik mají bodů, abyste měli přehled, jak na tom jste.
  2. Vítězové hry, kteří shromáždí nejvíce bodů, i ostatní týmy mohou doufat, že jejich úsilí a úspěchy budou nakonec oceněny ještě závěrečnou odměnou dle konečného pořadí ve hře, podrobnosti k tomu budou zavčas oznámeny.
  3. V týmu si můžete navzájem radit, volat, psát, komunikovat, spolupracovat a dělat vše pro to, abys ty anebo tvůj parťák byli u pokladu nerychlejší. Ovšem je zakázáno vybíhat pro poklad, pokud tvé číslo není určeno. A také si nesmíte posílat kontrolní kód mezi sebou, musíte si pro kontrolní kód vždycky dojít sami.
  4. Po dobu hry bude zrušeno automatické odesílání upozornění na mail, že je na stránkách nový vzkaz. Tato je informace je pro ty z vás, kteří to tak aktuálně máte nastaveno.

Průběžné pořadí

Název týmu Utajení agenti Špioni 007 Špunti Drsní chlapáci Kadao patrola Švestky
Hledač č. 1 Alice   Tete   Kača H.   Šupolka   Markéta H.   Dib  
Hledač č. 2 Dorotka   Dan+Robin   Vojta T.   Matěj D.   Stella   Kája+Anička  
Hledač č. 3 Verča D.   Kryštof B.   Ema   Kolo   Kočka   Eliška S.  
Hledač č. 4 Maru   Štěpík   Barča   Tadeáš K.   Kačka B.   Adam  
Hledač č. 5 Gába   Marťa H.   Eli+Vendy   Pepa   Kuba V.   Tomík  
Hledač č. 6 Bobina   Vojta+Tonda   Terýsek   Tadeas V.    Nomi+Luci   Laura  

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:












































Neregistrováni: