Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

KAJAKY + KANOE na řece Opavě - jen starší od 6.třídy

Datum:26.05.2021

Ahoj vodáci,

Jak jsme slíbili, začneme s výcvikem v kajáčcích a současně si opět zajezdíte v lodích, tentokrát i v kajacích a kanoích. Přivezeme vodáckou výbavu k vojenskému splavu, před mostem, na druhé straně, kde není slalomový kanál. Opět kolem 16,10.

Všichni starší od 6.třídy by tak měli přijít k řece Opavě, kde pro všechny přihlášené budou připraveny lodě. Nebudete-li zapsáni, nebudete mít místo v lodi. Kluci a holky, kteří chtějí vyzkoušet kajak, připište ke svému jménu - kajak. Pro Vás zapsané kajakáře, budeme mít i neopren a přilbu. 

Sraz bude přímo na místě:     Pro vás starší nepřijde nikdo ke klubovně. Info: 

S sebou: oblečení na vodu (ideálně něajkou šustku, funkční tričko, plavky), ručník. Na nohy netřeba nic  araději něco teplejšího, když vylezeš z lodi. Řiď se aktuálním počasím ve středu. 

Bus č.213 jezdí od Slezského divadla: 15,35, 15,55 16,10.  Návrat busem od Sádráku v 17,58, 18,18 do Opavy. Ideální je dorazit na kole.

V PŘÍPADĚ DEŠTĚ SE AKTIVITA NEKONÁ. 

Všichni ostatní kluci a holky budou v té době na sportovní schůzce (lov bobříka mrštnosti a jiné hry) - podrobnosti uvádíme jinde.  V další středy se vše vymění a další půjdou na vodu, zatímco ostatní starší budou sportovat. Kdo nechce na vodu, může jít na hřiště.

Udělejte si čas i v neděli, půjdeme na vodu v úseku: Opava-Palhanec - Kravaře. Podrobnosti dodáme a pojedeme opět v menší partě. 

 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Vojta Tesař
2. ricrd - Kajak
3. Eliška Jűstelová - Kajak
4. Lazy
5. Vlk - Kajak
6. Miška Klapetková
7. Amálka - kajak
8. Kačka
9. Matěj Dubinský
10. Julie Budinská - Kajak
11. Terisek
12. PEPA - Kajak
13. Kryštof Kunz
14. Vojta Kološ - Kanoe
15. Vladan Prokeš
16. Ebi
17. Tadeáš Vítek
18. veverka
19. Ema
Neregistrováni:
20. Sam - Du na vodu těším se