Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

VODÁCKÝ VÍKEND

Datum:01.05 - 03.05.2015

Tento víkend má být lahůdkou pro starší nebo rodiče či kámoše, ovšem pokud bude dostatek vody. Omrkneme  nějaké řeky, které budou mít vodu.

Na výběr je jich fakt hodně: 

slovenská kráska Belá a s ní Bialka, Revúca// v jižních Čechách přenádherné Vltava, Otava, Vydra // moravské Orlice, Morava, Krupá…// no prostě pojedeme na vodu!!

Pojedeme pouze na oddílové výbavě. Pojedeme vlastními auty nebo dodávkou s vlekem. Vaří si každý sám nebo společně po domluvě, na kempy a dopravu se skládáme podle skutečné ceny.

Přibližně za tento víkend utratíte do 800,-Kč (1 noc ve stanu na Slovensku cca 7 Euro, doprava tranzitem ).  Obtížnost řeky je WW II-III.

NEJELO BY SE, KDYBY BYL NEPŘÍZNIVÝ STAV VODY nebo počasí        

Odjezd: v pátek ráno     Návrat:  si domluvíme – v neděli    Strava a nápoje:   vlastní   

S sebou si vemte: na sebe sportovní oblečení – více tenčích vrstev, obuv do vody (s upevněním kolem kotníku), igelitový nebo pevný pytel se zavázáním, pláštěnku, náhradní oblečení (tričko, teplákovku, ponožky, šusťáky apod.)  Spacák, karimatku, oblečení na spaní, hygienické potřeby, ešus, vařiče (možno i z klubovny), stany (z klubovny), baterku, hudební nástroj, peníze pro vlastní potřebu, kartu zdrav.pojišťovny, osobní léky, sluneční brýle, krém proti slunci. Doporučuje se i neopren.  PROSÍM VŠECHNY, kteří mají chuť jet napište se na www.kadao.cz nejpozději do středy  26.4.musíme domluvit dopravu.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. DiB
2. TOM
3. Jezus
4. Keliš

Neregistrováni:
5. Mirina a Iva
6. kuba kubanec
7. mardžana
8. Ráďa S.