Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

PUŤÁK - podzimky pěšourem ČESKÝM RÁJEM

Datum:26.10 - 30.10.2022

TRIČKA NA PUŤÁK ČESKÝM RÁJEM:
Kdo chcete mít puťácké tričko na sobě již při cestě vlakem, stavte se do klubovny v 16,30 - 17,00. Jinak jej samozřejmě také dostanete, ale až ve středu večer. Připomínám, že ve středu má každý vlastní jídlo. Možná se naskytne i něco si cestou koupit? První společná je až snídaně  a večer čaj.
KDO CHCE, MŮŽE SI DOVÉST DNES V ÚTERÝ I VELKÝ BATOH!

 

Do menšího batůžku (NE moc malého):    jídlo na celý den a nápoj(1,5l) // pláštěnku // peníze pro sebe // drobnou hru (čtení) //   papírové kapesníky //  KPZ, mikrotenový sáček, lžičku, kapesní nožík // psací potřebu// u sebe bys měl mít nějakou průkazku k doložení věku // funkční sportovní turistické oblečení a dobrou obuv + čepku, rukavice, slunenčí brýle (ideálně více tenkých vrstev - triko, funkční mikinu a bundu) // peníze pro vlastní potřebu // 

Sraz: v STŘEDA 26.10.  ráno cca v 5, 15 u klubovny (vlak jede 5,50 - musíme naložit auto)           

Návrat:  v NEDĚLI 30. 10. v 16,30 ke klubovně, odjezd z Turnova 10,40

PROGRAM:   Středa 26. – příjezd do oblasti  Jičína a Českého Ráje   /  Čtvrtek 27. –  pěšárna ve skalách  // Pátek 28.  – pěšárna Rovensko aTrosky //   Sobota 29. - pěšárna  Hruboskalskem //  Neděle 30. -  odjezd domů z Turnova

STRAVA:  Celou středu vlastní. Od čtvrteční snídaně až do neděle strava společná.  Vezměte si však rozpustné polévky, čokoládky apod. Jídlo budeme kupovat tak, aby večer mohla být teplá večeře, možná bude i v nějaké hospůdce. Tradičně bude přes den balíček.

ORGANIZACE  a POKYNY NA CESTU:  

Velké batohy pojedou dodávkou a budou na jiném místě!!! Hned z vlaku jdeme trasu a k ubytování se dostaneme až večer.  Věci do vlaku na cestu s sebou si sbal do malého batohu (malého, ne prťavého). Na cestu se obleč a obuj tak, abys mohl být celý den „na cestě – pojedeš už v turistickém a v nějakém oddílové tričku nebo již puťáckém triku!! 

Z výběru peněz   2000  Kč se hradí: 4x ubytování + energie, veškerá doprava, strava (čt - ne), různé vstupy, tričko,  přeprava báglů – autem (komerčně zapůjčená dodávka), celková organizace.     Z vlastních peněz si hradíš: plavecké bazény, kina, případně další zajímavosti + osobní výdaje (cca 3OO Kč)

S SEBOU:   VYBAVENÍ SI DOBŘE NACHYSTEJ PODLE SEZNAMUTUČNĚ VYTIŠTĚNÉ JE POVINNÉ NA KAŽDOU VÍCEDENNÍ VÝPRAVU. RODIČE DOHLÉDNĚTE NA SBALENÍ, ale BALTE SPOLEČNĚ S DĚTMI, ABY VĚDĚLI, CO MAJÍ S SEBOU!!

spacák, karimatkuoblečení na noc (pohodlné oblečení, ne však pyžamo)// náhradní oblečení, výbornou turistickou obuv! // ešus, „kuchyňský váček-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení), utěrku // pláštěnku, kšiltovku (nebo zimní čepici), šátek, rukavice,  // lehké přezůvky do místnostisportovní obuv do tělocvičny // hyg. potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, mikrotenové sáčky atd.) , ručník a plavky // baterku // drobnou hrudeník + ps.potřeby, hudební nástroj, úplná KPZvazačkupeníze pro vlastní potřebu, průkazku zdrav.poj.,CESTOVNÍ PAS (nějakou průkazku k doložení věku i s fotkou) // hodí se hole // malý vařič (pokud máš), termosku // osobní lékárničku (vlastní léky, náplasti, kinedrily, krém na opruzeniny ad) // Jídlo a nápoj na cestu a celou sobotu // mobil, MP3, foťáky - vše na vlastní zodpovědnost!!  Malý batůžek budeš potřebovat i po dobu putování.  

NEZAPOMEŇ SE PŘIHLÁSIT NEJPOZDĚJI DO 8.10., po tomto datu už nedostaneš puťácké tričko! Při zapsání svého jména u akce, napiš do poznámky také velikost svého trička. Platbu posílejte na oddílový účet, nenoste peníze hotově!!

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Tomáš Volný
2. Matěj - S
3. Markéta Heinzová - s Maxem a Samem - XL
4. Noemi - M
5. Robert - L
6. Vinc - L
7. Ema - M
8. Lucie Habrlantová
9. Zuzka Tamfalová
10. Jája - M
11. Tadeáš Koráb - M
12. Kolo - M
13. Kačka - M
14. Adam Urbánek - M
15. Vlk - M
16. Tonda Kološ - XS
17. Vojta Kološ - S
18. Aňa Kološová - XS
19. Vojta Tesař - M
20. Aduš
21. Kájka
22. Karolína Heinzová - XS
23. Anička Heinzová - XS
24. Kryštof B. - S
25. Miška Klapetková - S
26. Štěpík - S
27. Robin Rod - S
28. Daniel Rod - M
29. Keliš
30. Kočka - S
31. Gabriela Šatná - s
32. Marťa - M
33. Pepina - M
34. Ema Goldmannová
35. TOM
36. Lucinka - xs
37. LP - Z Brna ve středu večer
38. Bája - Přijedu ve čt večer

Neregistrováni:
39. Odeta Paterova
40. Stella - Zajícová