Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Splutí Odry - NEBUDEME POŘÁDAT - NENÍ VODA

Datum:29.03.2015

27.3. pátek - ANI DNEŠNÍ NOČNÍ DÉŠŤ ODŘE NEPOMOHL A POŘÁD NA SPLUTÍ CHYBÍ VÍCE NEŽ 20 CM A NAŠE SPLUTÍ NEBUDEME POŘÁDAT!!

23.3. VODY JE ZATÍM MÁLO A ODRA SE JET NEDÁ. POKUD BY TENTO STAV ZŮSTAL, NEPOJEDEME!!

Pokud se najde pár zájemců, vydáme se na jarní říčku Odru. Splujeme ji od soutoku s Budišovkou do Jakubčovic nad Odrou. Orlíkům, kteří budou na své výpravě, vynahradíme dalšími vodáckými akcemi.

Sraz a návrat:  upřesníme Strava: vlastní vč.nápoje   Doprava: dodávkou nebo auty, případně busem společně s přihlášenými ze SVČ. Cena:  zatím ?   zahrnuje: dopravu (lodě, vodácký materiál, osoby

S sebou:  pláštěnku, kšiltovku, průkazku zdrav.poj., peníze, náhradní oblečení - sportovní oblečení – více tenčích vrstev = tričko, mikinu, šusťáky, obuv do vody (s upevněním kolem kotníku), igelitový nebo lodní pytel se zavázáním. Tenisky jako přezůvky, neoprénové ponožky a sportovní oblečení. Věci si dáte do lodí do soudků, které vezmeme. Zájemcům zapůjčíme neopreny, kterých máme asi 20.  POKUD CHCETE JET: zapište se na webu nebo se přihlaste u Toma do schůzky 25.3. a zároveň odevzdejte peníze.  Přihlašujte se včas!!!!

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. DiB
2. TOM
3. Šampon
4. TeTe
5. Kača H.
6. Tomáš Volný TV
Neregistrováni:
7. Tonda - taťka
8. Hela - mamka
9. Tomáš Volný- TV - TV- těším se