Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Dvoudenní výprava do Jeseníků - pro starší kluky a holky a odolné mladší

Datum:11.03 - 12.03.2023

11. - 12.3. VÝPRAVA STARŠÍCH – JESENÍKY – KÓTA, LYRA (1103 m.n.m), SEDLOVKA - POJĎ S NÁMI V MALÉ PARTIČCE ZAŽÍT PŘEDJAŘÍ ČI SNAD JEŠTĚ ZIMU!

Hoď batoh na záda, sbal do něj vše k vaření, dobře se připrav na chladnou noc  v myslivecké boudě, nezapomeň hole a třeba i nesmeky na dobré boty, jeden hudební nástroj, klidně dalekohled a …pojď s námi na čundr do okolí Vrbna p. P. a Karlovy Studánky omrknout vrch Lyra a Rolandův Kámen. Máš-li o sebe obavy, cítíš-li se sláb, raději nechoď!! Chceme jít v partě veselých, odolných a rozhodnutých starších Kadaáků!!

Výprava starších, příp. velmi odolných mladších   - bude v ten samý termín, jako jedou mladší a nováčci.. Měla by vyrazit jen malá max. cca 15 členná skupinka na pěší výpravu s jedním přespáním a na těžko s batohem.

SRAZ:   sobota 11.3. v 7,45 u klubovny       NÁVRAT: v neděli 12.3. upřesníme do vzkazů 14,21 /15,30/ 16,21      U odjezdu vybíráme  200 Kč

Zapiš se HNED, počet na www.kadao.cz je OMEZEN - Lesácká bouda Sedlovka má jen 8 postelí, ale na zemi jistě bude místa dost!?

Přemýšlej, co si poneseš na zádech:   dobrý spacák, karimatku, oblečení na noc (teplákovka + mikina)// náhradní lehké oblečení, výbornou turistickou obuv! // ešus, „kuchyňský váček“-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení) + vařič (z klubovny), utěrku //pláštěnku, kšiltovku (nebo zimní čepici), šátek, rukavice,  // lehké přezůvky do místnosti –(kroksy) // hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky atd.) // baterku čelovku //  deník + ps.potřeby, rytmiký hudební nástroj, úplná KPZ, vazačku, peníze pro vlastní potřebu, průkazku zdrav.poj., //  termosku // osobní lékárničku (vlastní léky, náplasti, kinedrily, krém na opruzeniny ad) // Mobil si nabij// 1x svíčku // Hodí se - trekové hole, nesmeky, návleky na boty a možná i plachta nebo igelit // PŘIPRAV PRO PARTU 1x hru na cestu a 1 x hru do chalupy – čím méně pomůcek, tím méně neseš! Kytaristi, ukulelisti a další hráči se domluví na nástrojích – v nesení se střídáme všichni!!  Jídlo a nápoje na cestu a celý víkend  dle vlastní úvahy - čaj, citron, rozpustnou horkou čokoládu, polívku , kaši + ovoce, sladké tyčinky atd.// Láhev s pitnou vodou na vaření//…uvaříš si, co budeš chtít!!  U klubovny si ještě rozdělíme vařiče, sekery, pilky a další oddílovou výbavu.  

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Matěj
2. Jezus
3. Robert
4. Vlk
5. TeTe
6. Keliš
7. Stoki
8. TOM