Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

VODÁCKÁ - MORAVA a LANOVÉ CENTRUM

Datum:06.05 - 08.05.2023

UPOZORŇUJEME, ŽE PRO VELKÝ ZÁJEM MOHOU JET JEN ODDÍLOVÍ tzn. bez maminek, tatínků a dalších příbuzných a kamarádů,

Ahoj kamarádi, kluci a holky, vedoucí, protože vodácké aktivity patří k turistice od nepaměti a náš oddíl se vždy této aktivitě věnoval velmi, vyrazíme o prodlouženém víkendu splout řeku Moravu v úseku Postřelmov - Litovel...Na akci jede více vedoucích: určitě však Jesus, Stoki, Šampón, Kača, Urša, Aňa, Dan, Mája, Zuza, Jája, Máša, Lucka, TV,  LP, Macík, Ričrd a většina, kteří jezdí v lodích a mohou do lodí vzít i mladší kamarády. Organizaci upřesníme, ale pojedeme na nafukovacích barakách, vezmeme taky pár kajaků...a půjčíme prá pevných lodí.

NEJDŘÍVE SE NA KLIDNÉM ÚSEKU ŘEKY, BUDEME UČIT ZÁKLADY, KTERÉ JSME SI JIŽ NĚKOLiKRÁT ZKOUŠELI NA TÁBOŘE NEBO NA SÁDRÁKU. Pak teprve vyjedeme po řece dolů.

Součástí víkendu bude také návštěva Lanového centra Proud v Olomouci - 2-3 hodiny programu. Program v lanovém centru Proud začíná v 10,00.

Již dnes si začněte shánět starší neopreny (nejsou nutné) a navíc nějaké máme, hodit se však budou neoprénové ponožky nebo lépe neoprénové boty do vody.

2 noclehy zajistíme někde podél řeky (Litovel)...

Odjezd:      v sobotu 6.5. v 7,30 u klubovny (u obchodu) - jedeme objednaným busem        Návrat:     v pondělí 8.5. odpoledne cca do 16,00 (upřesníme)

Strava:  sobota - vlastní z domova  / neděl a pondělí - společné //

Cena:   900 Kč, akci podpoříme grantem Statutárního města Opavy,  Z financí hradíme:  bus dopravu, 2x nocleh, vstupné do lanového centra ve st.svátek, půjčovné, strava a další program

AHOJ na  vodě,  Tom & vedoucí KADAO

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JAK SE SBALIT?

Do velkého batohu, jako na každou vícedenní výpravu. Ten půjde do busu dolů do kufru. Do něj si dej:

S sebou:     spacák, karimatkuoblečení na noc (teplákovka + mikina)//  hrnek //  utěrku // lehké přezůvky do místnostisportovní obuv do tělocvičny // hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, mikrotenové sáčky atd.)  // baterku // drobnou hrudeník + ps.potřebyhudební nástroj, úplná KPZ // osobní lékárničku (vlastní léky, náplasti, kinedrily, krém na opruzeniny ad) // 

Sbalení na vodu: věci do loďáku nebo soudku, službu udělá také pevný igelitový pytel s gumou na utažení. Vyplatí se také mít věci v igelitových taškách  Do vody boty s upnutím kolem kotníků, hodí se do nich neoprénové ponožky nebo přímo neoprénové boty (tyto oddíl nemá - každý vlastní). Na sebe funkční tričko, šusťákovku, s sebou pláštěnku, kalhoty šusťáky nebo leginy. VŠE PODLE POČASÍ, ALE CHLADNO BÝT MŮŽE. 

Lépe shánět starší neopreny (nejsou nutné) a ponožky nebo neoprénové boty (nemáme) - vlastní. Máme i nějaké oddílové neopreny, vezmeme je všechny, ale nemáme velké množství malých. Každý bude mít na sobě také ještě oddílovou vodáckou záchrannou vestu. Loďák raději větší, dá se sbalit.

Vyplatí se: sbalit si malý batůžek do busu s věcmi, které potřebuješ přes den a když půjdeš na vodu, tento batůžek sbalený i s jídlem, strčit do pevnějšího pytle nebo loďáku, pevně zavázat a takto mít sbaleny věci na vodu, náhradní oblečenípláštěnku, čepicišátek, rukavice,  ručník a plavky /peníze pro vlastní potřebu, průkazku zdrav.poj., kartu KČT (kdo má) , vazačkuJídlo a nápoj na cestu a celou sobotu // 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Tadeáš Vítek
2. Vlk
3. Tadeáš J. - + taťka
4. Vojta Tesař
5. Eliška Jűstelová
6. Kočka
7. Vojta Rončka
8. Kačka
9. Vinc
10. Noemi
11. Pepina
12. Stoki
13. Kolo
14. Ema
15. Tadeáš Koráb
16. Julie Budinská
17. Matěj
18. Matěj Klapetek
19. Miška Klapetková
20. Kryštof B.
21. Jáchym
22. Keliš
23. Šampon
24. Matouš Hrbáč
25. Gabriela Šatná
26. Lucky
27. Rozi
28. Marťa
29. TOM
30. Miki Scholz
31. Bája
















Neregistrováni: