Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Výprava ZA POSLEDNÍM PUCHÝŘEM - Žďár nad Sázavou

Datum:17.11 - 19.11.2023

DOPRAVA - pojedeme 4 auty - dodávkami, neboť je to nejjednodušší doprava do místa tak, abychom ještě i mohli uskutečnit túrku ve Žďárských vrších.  Chci požádat, zdy byste mladším zajistili PODSEDÁK. Kdo máte i od starších dětí, zapůjčete, prosím!! jedna dodávka poveze i oddílový materiála jídlo a ostatní pouze batohy.

POKUD náhodou někdo onemocní těsně před akcí, dejte vědět Tomovi, ať mohou jet náhradníci. Máme v autech pouze 34 míst, ale umíme přidat páté auto, takže kdyby někdo chtěl ještě jet, volejte jen Tomovi (603 37 37 28).

Jdeme hned na túru. Takže buďte oblečeni do přírody a do menšího, ale ne moc malého, batůžku si dej:    svačinu, pití, časopis, hru do busu (např. karty), KPZ, peníze, šátek, pláštěnku, čepici, rukavice apod. 

 

Za Posledním puchýřem je symbolický název akce, která má být jenou z posledních pěších akcí před nástupem zimy. Program ještě upravíme, ale již víme, že:  navštívíme krásné okolí Žďáru nad Sázavou, ZÚČASTNÍME SE tradičního POCHODU, na kterém budeme sbírat razítka. 

https://mapy.cz/s/dozemogota

Využijeme nabídky pořadatelů, prohlédneme si zámek Zelenou Horu, navštívíme Muzeum nové generace, Modelové království a snad zbude čas i na návštěvu bazénu, kešky či sportík v tělocvičně a další oddílové zájmy a po večerech deskové hry, kytarky a ukulele. Pokud bychom vyjeli již ve čtvrtek, navštívíme i Devět skal.

https://zaposlednimpuchyrem2023zr-cz.webnode.cz/informace2/

Sraz:   v pátek 17.11.  v 7,30  (omlouvám se, ale organizačně je to pro nás lepší)    Návrat: v neděli do 17,00   Nocleh:  spíme v tělocvičně na zemi (spacák, karimatka)

Cena akce:  Akci podpoříme z dotace KČT.  1500 Kč  /2x nocleh, 1x srazový poplatek, strava (od páteční večeře do neděle), vstupné (muzeum, klášter),  doprava veškerá //. Poplatek pošlete na účet oddílu: 2500812207/2010Z vlastních peněz si hradíš:   návštěvu bazénu, kina a další zajímavosti + osobní výdaje

STRAVA:  Od páteční večeře až do neděle  společná.  Vezměte si čokoládky, müssli, ovoce, velkou svačinu a apod. Jídlo budeme kupovat tak, aby večer mohla být teplá večeře. Tradičně bude přes den balíček a čaj nebo minerálka. Čaj budeme vařit vždy ráno a večer - termoska se hodí.

Sbalení:  Do menšího batohu u sebe na cestě: svačinu, pití, deník, psací potřeby, časopis, hru do busu (např. karty), KPZ, peníze, šátek, pláštěnku, čepici, rukavice apod. Malý batůžek budeš potřebovat i po dobu putování a ne cestu.   Do velkého batohu, který bude někde v kufŕu nebo ve vleku  vše ostatní, co nepotřebuješ pře den

S SEBOU (je listopad a může být velmi chladno):    spacák, karimatkuoblečení na noc (teplákovka + mikina)// náhradní oblečenívýbornou turistickou obuv! // ešus, „kuchyňský váček-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení), utěrku //pláštěnkukšiltovku (nebo zimní čepici), šátek, rukavice,  // lehké přezůvky do místnostisportovní obuv do tělocvičny // hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, mikrotenové sáčky atd.) , ručník a plavky // baterku // drobnou hrudeník + ps.potřebyhudební nástroj, úplná KPZvazačkupeníze pro vlastní potřebu, průkazku zdrav.poj., termosku // osobní lékárničku (vlastní léky, náplasti, kinedrily, krém na opruzeniny ad) // Jídlo a nápoj na cestu a celý čtvrtek // mobil, MP3, foťáky - vše na vlastní zodpovědnost!! 

Malý batůžek budeš potřebovat i po dobu putování a ne cestu.

ÚKOL PRO VŠECHNY: Připomeň si a zkus zapamatovat pochodovou oddílovou hru s čísly: https://www.kadao.cz/?str=modul/znalosti&id=13

VEDOUCÍ:  Prosím všechny vedoucí, aby měli připravenu – 1 hru uvnitř, 1 znalostní činnost nebo hru ven, 1 činnost při pochodu.

 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Daniel Rod
2. TOM
3. Tim Hermsen
4. Drak
5. Robin Rod
6. Odeta Paterová
7. Tonda Kološ
8. Aňa Kološová
9. Vojta Kološ
10. Lazy
11. Rabbit
12. Marťa - Byli bychom rádi za čtvrtek. Děkujeme.
13. Eliška Novotná
14. Miška Klapetková
15. Matěj Uvíra
16. Tereza Uvírová
17. Meli
18. Vlk
19. Markéta Heinzová
20. Noemi
21. Vinc
22. Matěj
23. Barča Nestrojová
24. DiB
25. Lucie W.
26. Čenda Tichý
27. Kryštof B.
28. Poppy
29. Rozi
30. Ema Goldmannová
31. Vojta Tesař
32. Amálie Fryčková





Neregistrováni:
33. Samík Heinz