Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

PODZIMNÍ PUŤÁK - CHKO Bílé Karpaty a okolí

Datum:26.10 - 29.10.2023

Přihlašování na puťák je možné do neděle 15.10.

Vyrážíme na čtyř denní PUŤÁČEK a naším cílem budou hlavně CHKO Bílé Karpaty. S námi může jít každý – nováček, mladší i starší, současní i bývalí členové. Čeká nás pěší turistika, budeme hledat „kešky“, navštívíme cestou mnoho rozhleden, po večerech budeme hrát deskové hry, kvízy, zpívat a také plnit oddílovou Desítku. Budeme společně vařit a snad vyjde čas na bazén?....A když mrkneš, co je kolem, pak zjistíč, že je zde krásný kopec Velká Javořina, Strážnice, Cimburk, Buchlov, Baťův kanál a taky lanové centrum a jistě se najde i spousta dalších věcí.

Sraz: ve ČTVRTEK 26.10. 6:30 u klubovny. Jedeme vlakem. S bágly, kuchyní a materiálem pojede dodávka.

Návrat v NEDĚLI 29. 10. 12:30 ke klubovně

Denně ujdeme do 15 km.

Vybírá se 2 000 Kč (Platbu posílejte na oddílový účet, nenoste peníze hotově!!)
Z výběru se hradí: 3x ubytování + energie, veškerá doprava, strava (čt (od večeře) - ne), různé vstupy, přeprava báglů – autem (komerčně zapůjčená dodávka), celková organizace. Z vlastních peněz si hradíš: plavecké bazény, kina, případně další zajímavosti + osobní výdaje (cca 300 Kč) - budeme se pohybovat na hranicích se Slovenskem, proto dětem přibalte také pár EUR, minimálně jednou se zastavíme v horské chatě na slovenské straně, kde neberou CZK)

STRAVA:  Čtvrtek - celodenní svačina vlastní. Od čtvrteční večeře až do neděle strava společná. Vezměte si však rozpustné polévky, čokoládky apod. Jídlo budeme kupovat tak, aby večer mohla být teplá večeře, možná bude i v nějaké hospůdce. Tradičně bude přes den balíček. 

PROGRAM (může se změnit): Čt: příjezd do Starého města - návštěva sladkovodní expozice v Modré - pěšky do Buchlovic (13 km) - přesun do Veselí n. Moravou // Pá: výstup na Velkou Javořinu (14 km) // So: prozkoumávání okolí Strážnice // Ne: odjezd do Opavy

ORGANIZACE:
Velké batohy pojedou dodávkou a budou na jiném místě!!! Hned z vlaku jdeme trasu a k ubytování se dostaneme až večer.  Věci do vlaku na cestu s sebou si sbal do malého batohu (malého, ne prťavého). Na cestu se obleč a obuj tak, abys mohl být celý den „na cestě – pojedeš už v turistickém a v nějakém oddílové tričku nebo již puťáckém triku!

Do menšího batůžku (NE moc malého):  jídlo na celý den a nápoj(1,5l) // pláštěnku // peníze pro sebe // drobnou hru (čtení) //   papírové kapesníky //  KPZ, mikrotenový sáček, lžičku, kapesní nožík // psací potřebu// u sebe bys měl mít nějakou průkazku k doložení věku // funkční sportovní turistické oblečení a dobrou obuv + čepku, rukavice, slunenčí brýle (ideálně více tenkých vrstev - triko, funkční mikinu a bundu) // peníze pro vlastní potřebu //  čelovku

S SEBOU:  VYBAVENÍ SI DOBŘE NACHYSTEJ PODLE SEZNAMU A TUČNĚ VYTIŠTĚNÉ JE POVINNÉ NA KAŽDOU VÍCEDENNÍ VÝPRAVU. RODIČE DOHLÉDNĚTE NA SBALENÍ, ale BALTE SPOLEČNĚ S DĚTMI, ABY VĚDĚLI, CO MAJÍ S SEBOU!!

spacák, karimatkuoblečení na noc (pohodlné oblečení, ne však pyžamo)// náhradní oblečenívýbornou turistickou obuv! // ešus, „kuchyňský váček-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení), utěrku // pláštěnkukšiltovku (nebo zimní čepici), šátek, rukavice,  // lehké přezůvky do místnostisportovní obuv do tělocvičny // hyg. potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, mikrotenové sáčky atd.) , ručník a plavky // baterku // drobnou hrudeník + ps.potřeby, hudební nástroj, úplná KPZvazačkupeníze pro vlastní potřebu, průkazku zdrav.poj., CESTOVNÍ PAS (nebo nějakou průkazku k doložení věku i s fotkou) // hodí se hole // malý vařič (pokud máš), termosku // osobní lékárničku (vlastní léky, náplasti, kinedrily, krém na opruzeniny ad) // mobil, MP3, foťáky - vše na vlastní zodpovědnost!! Malý batůžek budeš potřebovat po dobu putování.  

Přihlašování na puťák je možné do neděle 15.10.

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Gabriela Šatná
2. Daniel Rod
3. TOM
4. Tim Hermsen
5. Robin Rod
6. Drak
7. Matěj
8. Poppy
9. Eliška Novotná
10. Rabbit
11. Vojta Tesař
12. Rozi
13. TeTe
14. Anča
15. Noemi
16. Kájka - Karolínka Rozsívalová
17. Aduš - Adélka Rozsívalová
18. Kryštof B.
19. LP - Od čtvrtka večer do neděle
20. Tadeáš Vítek
21. Robert - Přijedu ve čtvrtek večer
22. Aňa Kološová
23. Tonda Kološ
24. Vojta Kološ
25. Efča
26. Jakub Soudek
27. Marťa
28. Ema
29. Pepina
30. Vinc
31. Daneček
32. Kača H.
33. Keliš - Dojedu ve čtvrtek večer






Neregistrováni: