Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

ZNAČENÍ ŽLUTÉ z Opavy do Jakubčovic

Datum:31.05.2015

Vzhledem k tomu, že nám v neděli 24.5. nepřálo počasí, zkusíme to následující neděli 31.5., budu moc rád, když přijdete pomoci. DĚKUJI!!

SRAZ BUDE 8.30 U VÝCHODNÍHO NÁDRAŽÍ

vĚŘÍM, ŽE TI Z VÁS, KTEŘÍ SE NAPSALI, PŮJDOU!! POKUD NEMŮŽETE, NAPIŠTĚ MI EMAIL, VYMAŽU VÁS ZE SEZNAMU!!

Určitě víš, že se náš oddíl, před pár lety, zapojil v Klubu českých turistů (KČT) do značení turistických tras. I v roce 2015  budeme značit  pět úseků ŽLUTÉ trasy z Opavy od východního nádraží do Raduně a dále údolím Raduňky do Vršovic a  Jakubčovic vč.naučné stezky Šance. Jako tradičně bychom chtěli vše zorganizovat tak, aby šlo najednou 5 skupin v jeden den (v každé vždy jeden zaškolený značkař s průkazem) a s ním alespoň 5 pomocníků. Celkem                                   potřebujeme asi 30 lidí.

Proto o volných dnech, kdy nebudeme pryč, budeme chodit značit. Značení by mělo být hotovo do konce června.Myslím, že nás je dost a jsme šikovní. Když se domluvíme. Každý účastník s něčím pomůže. Mohou s námi jít i rodiče a Vaši kamarádi, mají-li čas.

NA TĚCHTO AKCÍCH SE HRY NEHRAJÍ A TAKÉ NENÍ ČAS, NĚKOHO STÁLE OKŘIKOVAT, ŽE  SE CHOVÁ  NEVHODNĚ NEBO ŽE NEPRACUJE!! PROTO NA NĚ NECHODÍME!!   

Budeme rádi, když se přidáš a přiložíš ruku k dílu, abychom vše zvládli. 

Sraz: v 8.30 u východního nádraží    

Návrat:  odpoledne po obědě rovnou domů.  

Strava:  celý den vlastní (svačina a nápoj)

S sebou: pracovní rukavice, starý hadr, starou pracovní košili nebo plášť, pláštěnku, nůž, průkazku zdrav.poj.,   úplná KPZ, vlastní léky, peníze pro vlastní potřebu, čipovku a drobné mince pro vlastní potřebu na vlak a MHD (asi 30 Kč).

 POKUD BY RÁNO V DEN AKCE  PRŠELO,  TAK SE NEJDE !! NAPIŠ SE U AKCE na: www.kadao.cz

 

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TOM - + 16 zapsaných z 24.5.
2. TeTe
3. Sam - mamka jede taky:o)
4. Štěpán Pala
5. Christian
6. Stopař
7. Lama
8. Šampon
9. Kača H.
10. Hanule
11. Míša Nováková
12. Bája
13. DiB
14. Jezus
15. Verča V.
16. Stoki




Neregistrováni:
17. Frkoš