Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

VEČERNÍČEK 50.LET

Datum:23.05.2015

POKUD VŠE VYJDE, JAK MÁ, MĚLI BYCHOM MÍT V POKLADNĚ 70 LÍSTKŮ, KTERÉ VYZVEDNU A NA MÍSTĚ SI JE ROZDÁME. PŮVODNĚ MĚLI ZASLAT, ALE ZŘEJMĚ TAKTO JE TO JEDNODUŠŠÍ.

PROTO V SOBOTU 23.5.V 8.50 U POKLADNY PŘED CINESTAREM V BREDĚ. BUDU ČEKAT. 

PŘIPOMÍNÁM, ŽE V NEDĚLI JDEME ZNAČIT, POKUD BUDE SLUŠNÉ POČASÍ.

Dostali jsme zajímavou nabídku od ústředí A-TOM, resp.Česká televize našim oddílům nabídla možnost účastnit se akce „Večerníček na cestách“, která se bude konat v multikinech CineStar v Opavě v sobotu 23. května  Jedná se o pásmo promítání českých večerníčků v kině včetně celodenního doprovodného programu.

Česká televize o akci píše:

Večerníček slaví 50. narozeniny a Česká televize zve děti s celými rodinami, aby přišli oslavovat také. Po celém Česku jsou připraveny akce s celodenním programem. Děti si užijí spoustu zábavy, potkají oblíbené postavičky z pohádek a všichni si odpočinete si u projekcí Večerníčků. To navíc zcela zdarma. Akce se konají v deseti městech v multikinech CineStar a v Brně v Univerzitním kině Scala. Vždy od 9.00 do 18.00 (poslední promítání od 17.00). Vstupné je zdarma, ale v konkrétní den konání je nutné si na pokladnách vyzvednout volné vstupenky na vybraný čas promítání. Doprovodný program je přístupný průběžně.

Neziskovým organizacím a tedy i našim oddílům je však vyhrazena první hodina promítání a to vždy od 9.00 do 10.00 ráno. Pokud byste měli zájem o volné vstupenky zapište se na akci NEJPOZDĚJI DO 4.5. a ke svému jménu napište kolik chcete lístků (např. TOM - 5) . Počet vstupenek je omezen a postupně ubývají, pokud tedy máte zájem, NEVÁHEJTE!!

Celkovou objednávku za náš oddíl zašlu na ústředí a následně je zašlou poštou nebo budou k dispozici přímo v kině na místě.

Sobota ráno, určitě není úplně ideální čas, protože se dá někam jet na kole, po vodě nebo na pěšárnu na hory, ale Večerníček si to zaslouží a ještě po desáté určitě něco stihnete. Využijte tuto skvělou příležitost a užijte si den s postavičkami z českých večerníčků! Bližší informace naleznete také na:http://decko.ceskatelevize.cz/vecernicek#na-cestach

Ahoj v kině a nezapomeňte, že nemusíte žvýkat popcorn, zalívat jej colou a dělat pod sebou svinčík, aby si všichni řekli: "jó tak tady byli opavští tomíci"!!

CHCETE-LI LÍSTKY, BUĎTE RYCHLÍ!!

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Štěpán Pala - Štěpán 2
2. Lukáš Ondračka - 4x
3. Bobo
4. Týna
5. Jarada Mikoláš - 3x
6. Monča
7. TeTe
8. Bája
9. Markét - 4x
10. Oktopus - 5
11. Markéta Heinzová - 4x(pokud nemusí mít Noemi a Lucinka lístek pokud jo - 6x
12. Míša Nováková - 5x
13. Sam - 4ks
14. ítý - 2x
15. Terka - 5
16. TOM - 4x
17. UFO - 3
18. Uršulák
19. Uršula
20. Jakub Košec
21. Nela
22. Tomáš Košec
23. Leňa

Neregistrováni:
24. Honza Stařicny - Honza 3
25. Radka Mücksteinova - 3 4x
26.