Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

VÁNOČNÍ BRNO - pouze pro vedoucí od 16 let

Datum:14.12 - 16.12.2018

Tradiční vánoční veselí v Brně

Program: nakupování, obdarovávání, koncertíky, divadlo, punčíky, Bláhovka a jiné únikovky...dobré jídlo a krásná brněnská rána, že Marceli?

Zapiš se a ke svému jménu napiš, zda chceš lístek na nějaký koncertík, viz email

Pátek: Vanua2  (20,00 cca do 200 Kč)

Sobota: Monkey Business  (19,00, 460 Kč)

nebo pátek a sobota: vlastní výběr, divadlo - muzikál Big v Městkých divadlech a Shakespeare v Národním, klauniáda Letem sokolí u B.Polívky apod.

V pátek 14.12. hraje v Kabinetu Múz skvělá parta VANUA2, lístky budou jistě cca do 200 Kč. Napsal jsem email paní Zlatě Hladíkové (vdova po Radimu Hladíkovi, Blue Effect a manažerka Vanua2) a ta mi sdělila, že se jedná o soukromé narozeniny, kde Vanua2 hraje, ale....prostě rychle.

Zapiš se takto:

Tom - Vanua2, Monkey Business

nebo

Ivka

nebo

Keliš - Vanua2

apod.

Jurášovo PS:

Je taky mozne, ze se tady potkame naposled. Nasemu novemu sousedovi se totiz vloni nezdalo, ze jsme si tu v sobotu vecer pred spanim chvili vykladali. V sobotu se opravdu nic velkeho nedelo. Jelikoz on se pristehoval prave az v tu sobotu, tak nezazil ten patecni mordor do 4 do rana. No a jestli mu nevyhovovala ta lonska sobota, tak si nejsem jisty, co bude rikat, az mu dame moznost zazit to cele ...

Tomovo PS2: 

Příští rok 2019, bude Vánoční Brno v Olomouci, kvůli holkám, kvůli změně, kvůli nás....ubytování zajistíme s předstihem! JO?

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TOM - Vanua2, M.B., jedu v pátek vlakem nebo s někým
2. Keliš - vanua2, MB
3. Alice - Vanua2
4. Polda - Vanua2, MB
5. TeTe

Neregistrováni:
6. Lucie - Vanua2, MB, neděle TataBojs? :D