Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

OSTRAVICE - zimní sraz oddílů TOM

Datum:11.01 - 12.01.2020

Tradiční novoroční akce, Vydáme se na zimní sraz oddílů TOM do Ostravice, pod Lysou Horou. Výpravu do Ostravice povede a program zajistí známé báječné trio vedoucích JAK (Jesus+Anička+Káča).

Spíme v tělocvičně základní školy v Ostravici, nebudou chybět hry a opekání u srubu Siria pod Lysou Horou. Opět si dáme nějakou polévku a večeři v hospůdce u řeky, kam tak rádi jezdíme. Hlavně však strávíme příjemné chvíle při hrách oddílů a večer v tělocvičně. Spíme zase na karimatkách a spacácích. Snažíme se domluvit ledovou plochu za školou. Pokud se povede, dáme vědět a vezmi s sebou i brusle, hokejku a přilbu (děti do 12 let ji zde mají povinnou, stačí cyklo)

Sraz:  7.20 u klubovny       Návrat:   15:30 u klubovny (po ceste z Ostravice vas budeme informovat do vzkazu)

Do malého batohu, který pojede s tebou vlakem:  pláštěnku, kapesní nůž, termosku, úplná KPZ, vazačku, šátek, vlastní léky, SKVĚLÉ BOTY (třeba i návleky proti sněhu), rukavice, čepici,  na sebe velmi dobré tepklé oblečení. Reflexní pásek na oděv (chůze mimo obec). Do vlaku doklady, prokazující věk. Nezapomeňte na igelitový pytel (na sníh i na sednutí)!!   SKUTEČNĚ NEPODCEŇ TURISTICKOU VÝBAVU! DOBROU OBUV, vezmi ČEPICI, RUKAVICE, JSME PO CELÝ DEN VENKU!!

Pokud si chceš uvařit nebo upéct vuřta na ohni? Vezmi si vše pro vaření: např. hrnek nebo ešus v obalu, lžíce, litr čisté vody na čaj, 1 čaj, cukr, kousek citrónu, vuřt, instat.polévk, malé prkýnko, malý vařič (pokud máš)

Strava:   Jídlo na celý VÍKEND vlastní, měj ve velkém batohu (celou sobotu a snídani a svačinu na neděli). Pouze sobotní svačinu měj u sebe v malém batohu.

Do velkého batohu si dej: věci na spaní, přezůvky a oděv na sport do tělocvičny, hygineické potřeby a ručník. Spacák, karimatku.

Cena cca 250 Kč. V ceně:  vlak tam a zpět, 1 x nocleh a pronájem tělocvičny, polévka na večeři, přeprava báglů, čtyřlístek. Pokud chceš jet přihlas se do 6.1. 2020, abychom mohli rezervovat vlak.

VÝPRAVA JE VHODNÁ PRO NOVÁČKY I PRO VŠECHNY OSTATNÍ!! NEZAPOMEŇ SE NAHLÁSIT NA DRUŽINOVÉ SCHŮZCE a ZAPSAT DO 6.1. 

(Novoroční čtyřlístek je akce KČT, při které se vybírá příspěvek na úpravy turistických tras pro turisty – vozíčkáře. Účastnický poplatek ve výši 20 Kč bude Vaším příspěvkem na tuto sbírku. Kromě pěkného pocitu pomoci potřebným získáte i odznak akce).  

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Anča
2. Kristýnka
3. Karolína Heinzová
4. Štěpík
5. Adam Urbánek
6. Stella - smazat
7. Jáchym
8. Jezus
9. Kočka
10. Vojta Tesař
11. Radim
12. Tomáš Chytrý
13. Dorca kotulkova
14. Kača H.
15. Daniel Rod
16. Robin Rod
17. Markét
18. Robert
19. Matěj
20. Gába V.
21. Veronika Domesová
22. Matěj Dubinský
23. Lazy
24. Amálka
25. Terisek
26. Daneček
27. Julča Vlčková
28. Keliš
29. Tadeáš J.









Neregistrováni:
30. Opice