Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

SOUBOJ TÝMŮ JE ZPÁTKY!

Datum:16.05.2021

SOUBOJ TÝMŮ JE ZPÁTKY!

Aneb jednodenní nedělní výprava za pokladem, sportem a přírodou.

Ať už jsi s námi hrál nebo nehrál souboj týmů, tak věz, že máme pro tebe připravené takové jeho malé pokračování. V neděli podnikneme menší výpravu do lesa a na louky. Rozděláme si oheň, něco si opečeme, ale především se společně projdeme, budeme luštit různé úkoly, abychom se dostali až k pokladu, a také si trochu zasportujeme.  

Uvidíme, jaké bude počasí, ale určitě je potřeba, abys měl s sebou pláštěnku. Když bude od rána pršet nebo to vypadalo, že bude celý den pršet, tak se výprava zruší, a ráno by ses to dozvěděl ve vzkazech.

Strava i pití bude po celou dobu vlastní (vezmi si i něco na opečení na oheň), vybírat budeme jen pár korun na dopravu a můžeš si vzít nějaké drobné, pokud si budeš chtít někde něco malého koupit. 

Na výpravu je nutné se přihlásit, aktuálně nás může jet celkem 30.

Jak jste již zvyklí ze hry Lovci pokladů, je nutné být připraven vždy a na všechno. Proto se čas, místo odjezdu a možná i nějaký neobvyklý požadavek na vybavení na výpravu dozvíte až na poslední chvíli – ve vzkazech v neděli ráno v 7:00 hodin. Bude dobře, když už budeš sbalený, ale neboj se, času dorazit na místo budeš mít dostatek.

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Jáchym
2. Tadeáš Vítek
3. Hanka Pietraszková
4. Bobina
5. Tygřík
6. Štěpík
7. Tadeáš J.
8. Kuba V.
9. Eliška Jűstelová - plus brácha?
10. Vendula Jűstelová
11. Tim Hermsen
12. Noemi
13. Matěj Dubinský
14. Daniel Rod
15. Vojta Kerlin
16. Robin Rod
17. Dorča K.
18. Majda Pietraszková
19. Veronika Domesová