Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

LYŽOVAČKA TOM KADAO - Jarně prázdninová ITÁLIE - Val di Sole – Passo Tonale

Datum:25.02 - 03.03.2023

Ahoj parto, přestože není dobrá doba na jakékoli dlouhodobé plánování, opět chystáme tradiční lyžovačku o jarních prázdninách 2023. Zjišťujeme, zda by byl vůbec zájem?!  Máme rezervován hotel, ale musíme dát ve velmi krátkém čase vědět a vše potvrdit.  Pokud si chcete jet s námi společně zalyžovat,  zapište se do 31. 8. na www.kadao.cz a současně pošlete zálohu na akci ve výši 3000 Kč do 10. 9., neboť musíme uhradit zálohu. Pokud se nesejde dostatečný počet zájemců, akci nebudeme zřejmě pořádat. Víme, že je to příliš brzy, ale máme „zabukován“ skvělý hotel, který nám udělal zajímavou cenu. Ceny se oproti sezóně 2021/2022 výrazně navýšily (doprava, ubytko, strava) a také díky ceně skipasů je bohužel lyžování velmi drahý sport.

ODJEZD a NÁVRAT:    v sobotu 25. 2. ráno z nákladního parkoviště u TESCA (za čerpací stanicí).  Návrat v sobotu 3.3.  po sobotní lyžovačce  (noční přejezd)

UBYTOVÁNÍ:           V *** hotelu ve Fucine di Ossana, v Itálii  -     Krásný hotel, umístěný skvěle na křižovatce mezi několika lyžařskými středisky. Zastávka skibusu přímo u hotelu, Marilleva (5 km), Passo Tonale (12 km), Pejo (8 km). Wellness „Le Tre Genzianelle“ s bazénem, vířivka, Kneippovy masážní vaničky, finská sauna, čtenářský koutek, lobby s posezením u otevřeného krbu

STRAVA:          polopenze - snídaně formou švédských stolů,, s domácími koláčky džemy,  začínáme večeří! Večeře s výběrem ze dvou prvních chodů, polévka, 3 hlavních chody, salátový bufet - Pokud máte rádi jednoduchou kuchyni , dobré jídlo, originální chutě , jste na správném místě! Náš šéfkuchař, který s námi spolupracuje již více než 30 let, Vás dokáže zaujmout svými pokrmy, přičemž upřednostní tradiční receptury předávané rodinnými kuchaři. Typické produkty , výhradně z dodavatelského řetězce Trentino .

SKIAREÁLY, LYŽAŘSKÉ MOŽNOSTI a SKIPASY:      Pětidenní lyžování - tradičně vypravíme autobus, pokud to bude možné, každý den do jiného lyžařského střediska, jak je naším dobrým zvykem. Střediska vybereme podle jejich zajímavosti a rozmanitosti, počasí. Oblast Val di Sole – Madona di Campiglio, Pejo, Passo Tonale, Ponte di Legno, Folgarida- Marilleva. Už jsme v této oblasti byli, ale byli jsme max. spokojeni, nejen s více než 300 km sjezdovek, ale také skvělé Pejo (3000 m).

Skipasy budeme nakupovat společně a částku za skipasy budeme vybírat tradičně v buse v Eurech. Pokusíme se uplatnit slevu na skupinu. Cena skipasů je cca 60E/den pro dospělého. Budeme se snažit nakoupit celooblastní Skirama Skipas, abychom mohli  navštívit všechna střediska v oblasti. Ceny ostatních skipasů jsou sníženy dle věku.

https://www.bergfex.cz/passo-tonale-val-di-sole/

https://www.bergfex.cz/madonna-di-campiglio/

https://www.bergfex.cz/folgarida-marilleva-val-di-sole/

 V BUSE:     V buse povezeme pro společnou potřebu: základ. vybavenou lékárničku, kytaru, brousky na lyže, sjezdové vosky, deskové hry a karty, filmy do busu. Máte-li nějaký prima film do busu, vezměte s sebou, nejlépe na DVD nebo USB.

S SEBOU – DOPORUČENÍ:      přezůvky, lyžařské a sluneční brýle, opalovací krém, krém na rty, lyžařská přilba, chcete-li  navštívit bazén, přibalte plavky, sportovní oblečení přizpůsobte alpským podmínkám, počítejte se změnami teplot, volte raději více tenčích vrstev oblečení, Se zavazadly „nevyšilujte“ a zvažte, co je potřeba a co ne. (na hotel i do autobusu). Každý by měl  mít 1 velké a 1 příruční zavazadlo + lyžařské boty v obalu a lyže (snowboard) ve vakuJe vítána jakákoli zábava pro společnost na večer!! Sochy budou!!

ÚHRADY:  

ÚČET:  2500812207/2010. NEZAPOMEŇTE UVÉST DO  POZNÁMKY  SVÉ JMÉNO. Buď rovnou celou částkou nebo úhradou zálohy 3000 Kč do 10. 9. 2022

Cena:  10 900 Kč   dospělý i mládež

V ceně: doprava (tam/zpět, v místě do oblastí), 5 noclehů, 5 polopenzí, tradiční překvapení, organizace.

Cena nezahrnuje5 denní skipas, pojištění, místní pobytovou taxu  cca 2 E/den

V případě zisku dotace na celoroční činnost, podpoříme členy, přednostně děti, TOM KADAO.

NEZAPOMEŇTE:  MÍT U SEBE PLATNÝ CESTOVNÍ DOKLAD, POJIŠTĚNÍ A SOUČASNĚ MĚJTE U SEBE TEL. ČÍSLA NA SVOU POJIŠŤOVNU!! Zřejmě bude stále třeba covid-pas?

 

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. TeTe
2. TOM
3. Eliška Stejskalová
4. Mikuláš Stejskal
5. Tomáš Chytrý
6. Jan Chytrý
7. Matěj Klapetek
8. Miška Klapetková
9. Ema Goldmannová


Neregistrováni:
10. Vladimír Vavrečka
11. Saša Vavrečková
12. Dáša Stoklasová
13. Honza Stejskal
14. Veronika Stejskalová
15. Ivana W.
16. Hela Honová
17. Tonda Hon
18. Ondřej Chytrý
19. Ivana Lubojacká
20. Jiří Lubojacký
21. Rosťa Klapetek
22. Jitka Vaňková
23. Roman Goldmann
24. Lenka Goldmannová
25. Laco Kurfirst
26. Mirka Kurfirstová
27. Roman Kubinec - Kubýk
28. Hana Samková - Ha na LI