Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Jarní výprava do údolí Olomoucké Bystřice, Smilov

Datum:31.03 - 02.04.2023

První výprava do opravdu jarní, probouzející se přírody - velikonoční a jarní zvyky - kuličky, pomlázka, smažení vajec, stopy zvěře, rozdělávání a zahlazení ohniště,  jednoduché vaření a opekání, karetní a kostkové večerní turnaje, příprava na oddílový KADAR a TURISTICKÉ ZÁVODY, plnění DESÍTKY,  výšlap, bojovka v lese, stavba bivaku (možnost spaní venku  v bivaku, ve stanu. Bude se zpívat, třeba se zasmějeme u nějaké scénky. 

Pokud půjde zorganizovat, zkusíme drobnou výuku lanových aktivit. 

Pokud bude slušné počasí - můžete spát i venku ve stanech: pár jich vezmeme.

Budeme spát ve skautské chalupě Severní Hvězda u řeky Olomoucká Bystřice - topíme si dřevem, 

Sraz:  v pátek 31.3.  v 15,45 u klubovny      Návrat: v neděli 2.4. 15,40 ke klubovně - potvrdíme do vzkazů

S sebou do batohu:  vybavení na vícedenní výpravu (veškeré), spacák, karimatku, oblečení na spaní, ešus, kuchyňský váček(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení),  utěrku,  náhradní oblečení, Lehké přezůvky do místnosti, hyg.potřeby, rukavice, malou lehkou hru, psací potřeby  hlouposti, plyšáky a  cennosti neber. pláštěnku, skvěle svítící čelovou baterku!!, průkazku zdrav.poj., peníze pro vlastní potřebu, POVINNÉ VYBAVENÍ /kpz, vazačku, šátek, nožík (není na hraní)/ , drobnou hru, deník, vlastní léky. 

Na sebe:     výbornou turistickou (nakrémujte si ji) obuv, oblečení nepodceň, může být i hnusně a zima.!!!, čepici, rukavice,

Strava:   v pátek vlastní - bude jen čaj

¨               od soboty společná - snídaně, studený oběd, večeře. Vezmi si však svačiny a rozpustné polévky či jiné pochutiny. Stále budeme vařit čaj, chceš li, vezmi si rozpustný nápoj, pitná voda bude. (Budeme smažit vejce, uděláme si opět jarní dezert, čaj z přírodnin a další pochutiny, bude se grilovat zelenina, uzenina apod.)

Máš-li, vezmi si vařič - lihový, plynový, benzínový (nepovinné, vezmeme, co v oddíle máme), potřebujeme také staré pánve s rukojetí (v obale budou opálené od ohně, stejně jako tvůj ešus)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKUD CHCEŠ JET:  napiš se na www.kadao.cz do 26.3. a pošli na oddílový účet 750 Kč (v ceně 2x noc v chalupě, strava viz.výše, doprava tam i zpět a doprava báglů a materiálů, programové potřeby) Cenu doplníme podle dopravy včas!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Matěj
2. TeTe
3. TOM
4. Tadeáš Vítek
5. Daniel Rod
6. Tim Hermsen
7. Noemi
8. Robert
9. Kájka
10. Aduš
11. Racek
12. Nikolas Vaněk
13. Drak
14. Aňa Kološová
15. Tonda Kološ
16. Vojta Kološ
17. Vojta Rončka
18. Rabbit
19. Keliš
20. Tygřík - a Laura
21. Bobina
22. Julinka
23. Hoki
24. Matěj Uvíra
25. Tereza Uvírová
26. Mikuláš Stejskal
27. Eliška Novotná
28. Julie Budinská
29. Jáchym
30. Štěpík
31. Eliška Jűstelová
32. Vinc - můžu vzít auto
33. Kryštof B.
34. Robin Rod
35. Matěj Klapetek
36. Maru
37. Polda - with (◕‿◕) Linda, pojedem s vámi
38. Alice - dopraví mě Polda
39. Ema Goldmannová
40. Jezus
41. Kačka
42. Marťa
43. Vojta Tesař
44. Miki Scholz
45. Lucky
46. Rozi
47. Bája
48. Matouš Hrbáč